luni, 3 aprilie 2017

Pretul dragostei episodul 11 tr rezumat




Pretul dragostei episodul 11 tr rezumat Defne îi povesteşte lui Ismail de înţelegerea avută cu Neriman, şi că ar vrea să plece de la firmă. Ismail observă că ea este îndrăgostită de Omer şi o asigură că o susţine şi că îi este alături, mai ales că vede că şi Omer o iubeşte pe ea. Serdar îl informează pe Ismail că vrea să-i cumpere magazinul. Când se întoarce la birou, Omer îi spune lui Sinan că modelul care a pozat pentru noua colecţie este Defne, dar el nu ştie povestea, iar Koray, care aude dialogul, se preface că are treabă şi iese din vizorul celor doi. Omer îl strigă înapoi şi îl pune să se aşeze pe un scaun şi se conversează pe tema pozelor făcute de Defne şi de ce au folosit-o pe ea, doar n-au intrat în pană de modele. Koray este concediat şi Yasemin nici măcar nu-l compătimeşte când aude asta. El se răzbună şi îi spune că va urma ea pe lista concedierilor. Yasemin promite să pună o vorbă bună pe lângă Omer.

În ceea ce priveşte modelele, Omer pune piciorul în prag şi stabileşte să nu se lucreze decât cu profesioniste şi nu este de acord ca Defne să continue să pozeze pentru pantofii companiei. Neriman soseşte şi ea, toată lumea întrebând-o pe Defne dacă vrea să pozeze în continuare ca model, dar ea refuză. Neriman pretextează că a venit după Defne s-o ajute la cumpărături şi Sinan îi dă voie să plece. Omer organizează un fel de concurs pentru a-şi alege o nouă secretară şi multe fete au venit sperând să obţină postul. Neriman crede că este momentul s-o prezinte pe Defne bunicului lui Omer. Koray vine să-şi ceară scuze de la Omer şi să se disculpe pentru gafa cu pozatul, minţind că a crezut că Omer o vrea pe Defne drept model, din moment ce nu-i plăcea nici o poză.

După ce Omer îşi alege secretara, prezenţa acesteia este prilejul pentru el şi Defne să se certe puţin. Până la urmă Omer o concediază pe Yasemin care găseşte consolare în braţele lui Ismail. După aceea Ismail merge să vândă magazinul lui Serdar iar Yasemin îşi face curaj să-şi înfrunte fostul şef.
Omer se duce acasă la bunica lui Defne care-i spune că fata tocmai a ieşit cu prietenele. Mai târziu cei doi ajung să stea de vorbă, iar Omer îi spune că deşi nu se cunosc de mult timp, înţelege tot ceea ce se petrece. Defne este confuză, pentru că nu ştie la ce se referă el. Omer continuă şi îi propune direct, să fie împreună. Defne spune că se teme, iar el o îndeamnă să nu-i fie frică, pentru că el este sigur de sentimentele lui ...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei ep. 10 tr                                     urmează: Pretul dragostei ep. 12 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.