luni, 1 mai 2017

Pretul dragostei episodul 25 tr rezumat




Pretul dragostei episodul 25 tr rezumat Defne lucrează ca şi chelneriţă şi îl serveşte pe Omer şi pe ceilalţi cu mâncare. Mătuşa lui Nihal le face probleme ei şi soţului ei. Cei doi ar vrea ca ea să se reîntoarcă la ţară, dar femeia nu e de acord. Defne se duce acasă să-şi ia lucrurile, dar Omer este la bucătărie şi o vede. Defne îl evită pentru că a citit într-o revista mondenă un interviu în care Omer, la întrebarea dacă are pe cineva în viaţa lui, răspunde că nu. La birou, Sinan se ceartă cu Sude pentru că ea n-a mai venit la întâlnire din cauza mamei ei. Mai târziu Omer şi Defne tot se întâlnesc, iar el este mirat că Defne lucrează acum la compania lui Yasemin ca designer, deşi cu o zi în urmă era chelneriţă. Omer se supără şi conchide că era mai bine să nu se fi întâlnit niciodată.

În birou, discută cu Sinan despre noua companie înfiinţată de Yasemin şi îi propune s-o dea afară, mai ales că ea îl recrutează şi pe Korai. Apoi, într-o conversaţie relativ tensionată, Omer îi răspunde lui Defne, care-l întrebase dacă o cunoaşte bine pe Yasemin, că va avea tot timpul s-o cunoască mai îndeaproape. Defne, întâlnindu-l la cafenea, îi spune că de acum înainte firma lui Yasemin şi cea a lui Omer vor fi concurente şi se tachinează pe această temă. Şi, drept consecinţă că Korai a plecat la Yasemin, Omer îl ia pe Ismail la el în companie. Yasemin este foarte încântată de desenele lui Defne şi o încurajează spunându-i că sunt amândouă de aceeaşi parte a baricadei şi că nu trebuie să se teamă de ea. Înainte de a pleca acasă, Defne se întâlneşte din nou cu Omer la lift, se ciondănesc iar şi îi cade brăţara de la mână. Omer o ridică dar Defne deja coborâse.

A doua zi din nou au loc câteva înţepături între Omer şi Defne, mai ales că participă cu toţii la o şedinţă. După întrunire, Sinan o ceartă pe Sude că prin intrigile ei a lăsat-o pe Defne fără job. Sude se simte jignită şi insinuează că Sinan vrea s-o lase singură şi îi mărturiseşte că-l iubeşte şi că vrea să fie împreună şi a crezut că Defne şi el au o idilă. Sinan este uluit de mărturisire şi o roagă să plece pentru că simte nevoia să fie singur. După o zi Sude trece pe la el şi amândoi stau de vorbă, acceptând că au o relaţie.

A doua zi Sinan şi Yasemin se întâlnesc la lift - compania lui Yasemin este cu un etaj mai jos decât cea a lui Omer - şi se tachinează pe tema noii colecţii care urmează să fie prezentată, dar acum sunt la firme concurente. La Omer se lucrează non-stop la noul catalog. Korai se simte dator să-i atragă atenţia lui Omer să nu aibă încredere în Zeynep. Sinan şi Korai discută despre nouă colecţie desenată de Defne şi Korai aduce mapa ei de desene ca să le-o arate. Toţi cei care văd desenele rămân uluiţi şi Sinan se duce la Omer să-i spună că Defne este foarte bună ca designer şi că vor pierde în faţa ei. Omer se enervează şi sparge geamul. Toată lumea se repede să vadă ce s-a întâmplat şi i se aduc bandaje pentru că s-a tăiat la mână. Defne îl vede şi îi urează însănătoşire grabnică apoi îi mulţumeşte pentru brăţară (Omer poartă la mâna brăţara căzută la lift). Acasă, Defne stă de vorbă cu Ismail care o încurajează să continue relația cu Omer pentru că este evident că el numai la ea are gândurile. Atunci ea începe să-l sâcâie cu mesaje că va câştiga competiţia dintre ei iar el se îndârjeşte să lupte ca să câştige compania lui.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei ep. 24 tr                                     urmează: Pretul dragostei ep. 26-30 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.








Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.