miercuri, 21 iunie 2017

Elita societatii, episodul 3 rezumat







Elita societatii, episodul 3 rezumatCansu începe să plângă dar îşi strânge lucrurile, îşi ia rămas bun de la Ece şi pleacă, nu înainte să vadă din întâmplare că pe internet se află ştirea că tatăl ei are un al patrulea copil cu o altă femeie. Problema ei va fi rezolvată într-un alt fel, odată ce ajunge acasă, unde scandalul din cauza bârfelor de pe net era în toi. Sureya e supărată nevoie mare şi o cheamă la ea în dormitor, acuzând-o încă o dată că din cauza ei viaţa lor arată aşa. Maică-sa îi spune că din ziua în care s-a născut ea, Cansu, Metin a început s-o înşele constant şi îi sugerează că dacă ea ar pleca din casă, lucrurile s-ar rezolva de la sine. Cansu se întristează şi mai mult auzind aşa ceva şi pleacă la bucătărie în lacrimi. Can, fratele ei mai mare, se duce după ea şi o convinge să-i spună de ce plânge aşa de tare. Cansu îi povesteşte despre job-ul de la Oliva şi păţania ei, iar Can îi cere numele clientei respective promiţându-i că o va face să-şi retragă plângerea şi pretenţiile. În acest timp, sora lor vrea să se facă remarcată în faţa lui Metin, dovedindu-i că pe ea o preocupă afacerile de familie în timp ce pe fraţii ei nu, şi că ea merită să urmeze la conducere, nu Can.

La familia Calhan, Mert se pregăteşte să stea de vorbă pe internet cu iubita lui din America dar Bedia intră în cameră şi îi pune în braţe rapoartele marketului din anii trecuţi pe care el trebuie să le studieze. Mert promite că totul va fi bine şi se duce acasă la Kerem să-i înmâneze dosarul, însă acolo o vede pe Şirin şi face cunoştinţă cu ea, fata prezentându-se drept iubita lui Kerem. Mert se miră să audă asta, iar Kerem îi mărturiseşte că de fapt, n-o iubeşte pe fată, dar că părinţii lui ar vrea această căsnicie, nu el neapărat.

A doua zi clienta fiţoasă vine în birou la Kerem şi îi cere să o recheme pe Cansu la serviciu pentru că a nedreptăţit-o. El o sună şi Cansu vine, iar clienta îşi cere scuze de la ea, sub privirile uimite ale celor doi. (Aici se termină episodul 6 conform numerotației Happy Channel) La fel ca în visul din noaptea precedentă, Kerem strânge mâna lui Cansu, rămânând înţeleşi că ea nu va mai pleca niciodată de la market. În ziua respectivă are loc o mică petrecere cu angajaţii, ca să sărbătorească succesul inspecţiei din zilele trecute. Toată lumea pregăteşte sala de mese şi mâncarea, inclusiv Kerem. Mert apare pe acolo, intrigat de faptul că Ece îl ia mereu în zeflemea şi-l respinge.

Elita societatii, episodul 3 rezumatSureya nu se resemnează şi trece la atac. Stă de vorbă cu Bedia şi o roagă s-o invite pe Ișil la un eveniment din acea seară şi o licitaţie de obiecte de artă vechi, la care ea aduce o vază de acasă şi o roagă pe una din prietenele de la fundaţie să-i strecoare lui Ișil că ea, Sureya, şi-o doreşte foarte mult, ca s-o facă să liciteze vaza. Ișil înghite momeala, vine la eveniment, dar doamnele de la fundaţie n-o bagă în seamă şi pleacă de lângă ea când se apropie de ele. Prietena Sureyei îşi face datoria şi Ișil începe să liciteze pentru vaza despre care crede că o vrea rivala ei, până când ajunge la imensa sumă de 140.000 de lire turceşti. Când se anunţă că ea a câştigat-o, Sureya îi spune adevărul, că e vaza ei şi că a costat-o 20.000 de lire, dar că în felul ăsta a vrut să-şi dea seama câţi bani îi dă Metin iubitei lui.

Seara, la petrecerea de la Olivia, Ece se aşează lângă Kerem, decisă să-l seducă. Cansu se simte stânjenită, pentru că Ece e prietena ei care i-a mărturisit că este îndrăgostită de patron. Mert stă lângă Ece, dar ea nu-i dă voie să vorbească. Până la urmă Kerem şi Cansu pleacă la bucătărie, iar Ece îşi dă seama că şeful ei nu este interesat de ea. Supărată, pleacă spre casă iar Mert se duce după ea şi rămân la o tonetă de pe malul Bosforului să mănânce nişte pui cu orez. Mert îi spune despre Kerem că nu poate s-o bage în seamă pentru că el are iubită, tocmai ce-a cunoscut-o şi el aseară, şi că în curând se vor căsători. Ece se întristează şi, pe când Kerem cu Cansu erau într-un parc de joacă pentru copii, îi trimite prietenei ei un sms că patronul lor se însoară în curând...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Elita societatii ep. 2 tr                                     urmează: Elita societatii ep. 4

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Elita societatii.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.