marți, 20 iunie 2017

Elita societatii, episodul 2 rezumat







Elita societatii, episodul 2 rezumatDatorită unui incident, după ce revine curentul, Kerem îşi cere scuze de la Şirin şi ea pleacă acasă, iar el rămâne cu Cansu să ia masa. După ce se duce acasă, Ece o sună şi îşi petrec restul serii împreună, căutând pe net o casă de închiriat. A doua zi, Cansu merge să-şi cumpere haine ieftine, iar Kerem este îmbrăcat de către Mert de la magazinele de firmă cu costume scumpe apoi este pus să-şi aleagă o maşină. Pentru că magazinul Oliva s-a redresat atât de bine şi de repede, în familia Calhan are loc o cină mai festivă, aşa, de încurajare pentru Mert, la care este invitat şi Kerem. Părinţii lui vin să servească la masă iar el nu se simte deloc confortabil cu asta şi pleacă la bucătărie, apoi vrea să le spună adevărul, dar Mert, care a auzit parţial discuţiile lor, îl întrerupe şi mai apoi îi cere să păstreze secretă înţelegerea lor.

Elita societatii, episodul 2 rezumatSureya după ce vede înregistrarea video a lui Ișil şi a fetiţei ei, Ela, cu Metin ia o decizie importantă şi îi cere o întâlnire, la care îi oferă bani ca să dispară cu copilul din viaţa lor, minţind-o că Metin a trimis-o. Ișil se supără şi insistă să stea de vorbă cu Metin, care la rândul său este supărat pe ea pentru filmuleţul trimis Sureyei. Într-un sfârşit, Metin nu are încotro şi, încolţit de Ișil într-un restaurant, îi oferă o scurtă explicaţie din care ea află că Sureya a minţit-o în legătură cu cec-ul, ca să plece departe cu fetiţă cu tot. Pentru a se răzbuna, Ișil va merge la o întrunire a clubului de femei frecventat de Sureya şi de Bedia - bunica lui Mert, prezentându-se drept femeia care are o fetiţă cu Metin, ca şi cum ar fi a doua nevastă a lui. (Aici se termină episodul 4 conform numerotației Happy Channel)

La market vine o doamnă din înalta societate care face mai multe remarci negative la adresa unui pahar cu limonadă apoi observă o brăţară de aur la mâna lui Cansu şi îi vorbeşte acesteia umilitor, crezând că este cu adevărat o simplă angajată, care probabil are un asemenea lucru scump de pe urma unui bărbat. Cansu reacţionează şi ea ripostând că vorbește așa pentru că ştie din propria experienţă. Clienta se înfurie, însă din neatenţie calcă pe un fruct moale şi alunecă ajungând la podea. Incidentul capătă proporţii, femeia se duce să facă plângere la poliţie, iar Kerem reuşeşte s-o îmbuneze. Totuşi ea le cere fetelor să-şi ceară scuze pentru neplăcerile create. Ece e gata s-o facă, însă Cansu, orgolioasă din fire, nu are de gând să se umilească pentru că ştie că n-a făcut nimic rău. Ba mai mult, îi spune lui Kerem în faţă că este snob şi arogant. Clienta nemulţumită îi cere lui Kerem s-o concedieze pe Cansu dacă nu vrea să-şi ceară scuze, iar el se duce să stea de vorbă cu ea. Cansu rămâne neînduplecată, iar el îi spune aproape cu lacrimi în ochi că în acest caz, n-o s-o mai vadă pentru că trebuie s-o dea afară. Cansu rămâne uimită....




Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Elita societatii ep. 1 tr                                     urmează: Elita societatii ep. 3

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Elita societatii.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.