sâmbătă, 24 iunie 2017

Elita societatii, episodul 8 rezumat



Numerotația episoadelor este aceea turcească. Rezumatul de față corespunde episoadelor 19-20 Happy Channel.


Elita societatii, episodul 8 rezumatKerem îi promite lui Cansu că vor petrece o noapte pe care să n-o uite niciodată şi stabilesc nişte reguli amuzante, apoi el o duce pe pământul părinţilor lui unde vrea să-şi facă o casă. Spre deosebire de Şirin, Cansu este foarte plăcut impresionată de acel loc, de unde pe cer se văd puzderie de stele. În cartier, Mert îi cere lui Ece să-i spună ce simte faţă de el şi o aşteaptă la poartă. Ea este atât de emoţionată şi de bulversată pentru că l-a sărutat, încât nu mai iese, iar el îi spune că-i acordă timp de gândire până dimineaţă, dar o avertizează că dacă nu-i răspunde şi va fugi de el, niciodată nu va mai fi acelaşi om faţă de ea. Mert rămâne să doarmă în maşină, dar a doua zi Ece, crezând că relaţia nu va merge şi considerând că-l iubeşte pe Kerem, pleacă tiptil la autobuz. Mert o vede şi se duce după ea.

Metin, care a avut impresia că totuşi Sureya l-a iertat vine acasă, dar acolo ea îi cere servitoarei să-i aducă bagajul, pregătit în ziua respectivă, şi îl alungă pe Metin din propria lui casă. El, enervat peste măsură, se duce la Ișil, dar şi ea este supărată pentru ceea ce i s-a întâmplat la nuntă, şi îi cere lui Metin să-şi recunoască fetiţa. Metin nu vrea, apoi ea îl dă afară pe uşă, singura soluţie rămânându-i hotelul. Şoferul Sureyei, trimis de ea să-l spioneze pe Metin, o informează ce s-a întâmplat şi ea se amuză că soţul ei a rămas pe drumuri.

Kerem şi Cansu pleacă apoi până la coliba unui bătrân care-i lasă pe tineri singuri, iar ei stau de vorbă despre familiile lor, apoi adorm pe malul mării. Dimineaţa, cei doi pleacă iar Cansu îl roagă pe Kerem s-o lase într-un cartier sărac (minte că acolo locuiește familia ei) apoi îi spune să plece că ea rămâne să se mai plimbe. În realitate, caută un taxi şi se duce acasă, unde o îmbrăţişează pe maică-sa dar îi spune că deşi acum înţelege comportamentul ei, n-o va ierta niciodată că timp de 24 de ani a făcut-o să se simtă ca o străină în acea casă.
Mert, care urmăreşte autobuzul, îl opreşte şi o atenţionează pe Ece de faţă cu toată lumea că a ales să fugă de el şi că aşa cum i-a promis de cu seară, el nu va mai fi niciodată acelaşi om pentru ea. (Aici se termină episodul 20 Happy Channel) La market el flirtează cu o altă angajată iar Ece este extrem de geloasă, răzbunându-se pe nişte morcovi şi pe Ercan, colegul cel bun la suflet.

Elita societatii, episodul 8 rezumatMert, foarte satisfăcut că a înţeles că şi ea îl iubeşte, se duce în birou unde este aşteptat de comisia de la companie trimisă de Bedia. El uitase de această întâlnire şi, pentru că oricum habar nu are despre cum se conduce magazinul, pleacă şi îl trimite pe Kerem să amâne întrunirea pe a doua zi. Kerem nu este de acord să-l ajute, amintindu-i că luna despre care s-au înţeles la început este pe terminate şi că el oricum va pleca de la Oliva. Până la urmă se duce, dar imediat află şi Bedia că nepotul ei nu s-a prezentat la şedinţa de consiliu. Bedia ajunge la market şi acolo o cunoaşte pe Ece, iar în conversaţia care are loc între ele două o determină pe fată să înţeleagă că trebuie să facă o alegere în viaţa ei.

Cansu revine la serviciu şi Ece o îmbrăţişează, supărată că Mert s-a uitat la alta. Can câştigă această primă luptă cu sora lui, Begun, arătându-i actele de testare a cosmeticelor, semnate de ea. Begun, care-și dorește șefia companiei, se înfurie şi mai mult şi împreună cu Metin vor acum să-l forţeze pe Can să dea afară 10 angajaţi - nevinovaţi - pentru ca să nu aibă de suferit compania. Kerem se duce în parc să stea de vorbă cu Mert şi să-l convingă să citească dosarele ca să se prezinte bine a doua zi. Din vorbă în vorbă ajung iarăşi la subiectul lor preferat, dragostea şi Kerem înţelege că dacă vrea că lucrurile să meargă bine între el și Cansu, trebuie să-i spună cât mai repede adevărul. Mert nu este de acord, crezând că înțelegerea lor e un secret care nu trebuie spus şi când îl vede pe Kerem că se duce la Cansu, se repede spre ei să le întrerupă conversaţia, însă nu se asigura în traversarea străzii şi o maşină îl izbeşte în plin...



Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Elita societatii ep. 7 tr                                     urmează: Elita societatii ep. 9

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Elita societatii - prezentare.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.