sâmbătă, 24 iunie 2017

Elita societatii, episodul 7 rezumat



Numerotația episoadelor este aceea turcească. Rezumatul de față corespunde episoadelor 17-18 Happy Channel.


Elita societatii, episodul 7 rezumat Dimineaţa Ece se miră că Cansu chiar a rămas pe banca de pe terasă dormind acolo toată noaptea. Begun stabileşte detaliile matrapazlâcului cu cosmeticele împreună cu Metin. (Aici se termină episodul 16 conform numerotației Happy Channel) Însă Can ştie ce face sora lui, dar pe moment nu se dă de gol, doar discută cu avocatul şi pune la cale o intrigă, introducând testele cosmeticelor, care ies prost, între alte hârtii pe care le are de semnat Begun. Având semnătura ei pe acele teste, ea nu mai poate demonstra că produsele au fost prost folosite de cliente.
Cansu revine la Oliva şi încearcă o discuţie cu Ece, care încă nu e dispusă să treacă peste incident. Levent vine la fundaţie cu o nepoată şi le prezintă doamnelor proiectul său de ajutorare a femeilor abuzate de soţi şi a celor divorţate care întâmpină probleme sociale din acest motiv. Sureya se simte stânjenită de prezenţa lui acolo şi pleacă.

În seara respectivă are loc o nuntă anunţată în înalta societate drept nunta anului. Familia Koran trebuie să se afle acolo, pentru contactele de afaceri pe care le pot face cu această ocazie. Metin este informat de Begun că trebuie să meargă, iar Ișil află şi are de gând să le strice seara. Cansu nu are încotro şi merge la nuntă, pentru că din nou maică-sa i-a aranjat o întâlnire cu un fiu de bogătaşi, o potenţială partidă de mariaj. Însă Mert, căruia şi el i-a pregătit Bedia o surpriză, nu va merge, trimiţându-l, ca de obicei, pe Kerem în locul lui să prezinte nişte scuze. În schimb îşi va petrece toată ziua cu Ece, şi vor nimeri tot la o nuntă, de cartier de data asta, unde Ece e confundată cu o verişoară de-a miresei şi unde se vor distra liberi de constrângerile etichetei din înalta societate.

Elita societatii, episodul 7 rezumat La nunta cu ştaif Kerem o vede pe Cansu care se grăbeşte să ia o tavă cu pahare, minţindu-l că a venit acolo să servească şi că rochia o are de la agenţia care a trimis-o. Mai apoi Cansu o vede pe Ișil la intrare şi încearcă s-o convingă că Sureya este o femeie atât de specială încât Metin niciodată nu va renunţa la ea şi că n-o să se căsătorească cu altă femeie chiar dacă are un copil cu ea. Sureya o vede, dar neauzind ce vorbeşte cu Ișil interpretează totul greşit şi după ce o dă afară pe amanta lui Metin pt că n-a fost invitată acolo, o ia deoparte pe Cansu. Între patru ochi îi povesteşte că după ce a născut-o pe ea, a survenit o complicaţie şi a suferit o histerectomie. Pentru că Metin mai vroia copii, iar ea nu-i mai putea dărui, el s-a angajat în relaţii extraconjugale şi astfel, Sureya a considerat-o pe Cansu o ghinionistă, pentru că din cauză că a născut-o, viaţa familiei lor s-a schimbat radical, ba în plus, părinții și fratele Sureyei au decedat la scurt timp și fulgerător.

Cansu începe să plângă dezamăgită de atitudinea mamei sale pe care tocmai o apărase în faţa lui Ișil, Can vrea să redreseze situaţia însă nu reuşeşte să se impună în faţa Sureyei. Cansu e din nou obligată să stea de vorbă cu pretendentul găsit de maică-sa, dar ea îl scoate pe terasă, unde se află doar ei doi. Kerem, care o caută, o vede şi e cât pe ce să-l bată pe bărbat, dar pentru că Cansu îl opreşte, el îşi varsă mai apoi nervii pe şeful celor care servesc, spunând că va face plângere la agenţia care a trimis personalul. Cansu îl împiedică şi aici să spună mai mult şi îl ia în parcul grandioasei vile unde are loc nunta. Acolo se aşează într-un leagăn şi sunt fotografiaţi fără ştirea lor. (Aici se termină episodul 18 conform numerotației Happy Channel)

Elita societatii, episodul 7 rezumat Mert şi Ece merg la ea acasă, pentru ca Ece să-şi schimbe rochia. Mert se împiedică de o piatră din cauza întunericului şi îl sună pe şeful acelui cartier rugându-l să pună imediat un felinar stradal în faţa casei unde stă Ece. Apoi amândoi merg la nunta din cartier şi dansează până târziu, iar când se întorc acasă şi Ece vede aşa o surpriză, îl sărută pe buze pe Mert. Cansu îl lasă din nou pe Kerem singur, cu o mulţime de întrebări, dar uită pe tăblia leagănului o insignă cu iniţialele ei, pe care o avusese la piept. Begun vede fotografia surorii ei pe masa de la ieşirea din vilă şi o ia apoi îi face şi o poză cu telefonul mobil. Fotografia de la nuntă i-o dă lui Cansu, aşa, ca să-i demonstreze că a aflat de idila ei. Cansu are o străfulgerare şi pleacă imediat la Kerem cu care îşi va petrece toată noaptea - vom vedea cum în episodul 8/19 al serialului.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Elita societatii ep. 6 tr                                     urmează: Elita societatii ep. 8

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Elita societatii - prezentare.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.