sâmbătă, 24 iunie 2017

Elita societatii, episodul 6 rezumat




Numerotația episoadelor este aceea turcească. Rezumatul de față corespunde episoadelor 14-16 Happy Channel.

Elita societatii, episodul 6 rezumat Ece este supărată, nu pentru că şeful n-o place pe ea, ci pentru că nu mai are încredere în Cansu. Ele două fiind prietene, Cansu ar fi trebuit să-i spună tot ce are pe suflet. Mert şi Ece merg mai departe cu maşina, iar Kerem şi Cansu îşi omoară timpul la casa de vacanţă unde nu au semnal la telefon, sperând că Mert se va întoarce să-i ia de acolo. Având atât de mult timp la dispoziţie, încep să discute despre iubirea dintre ei, iar Cansu este pe punctul de a-i spune cine este ea cu adevărat. De fapt, o și fac, amândoi, însă nici unul nu crede povestea celuilalt, ci au impresia că e un fel de joc.

Seara, Ece şi Mert se află la un birt, iar ea începe să bea până când se îmbată. Mert o duce acasă şi ea adoarme pe canapea în timp ce el merge la bucătărie să-i facă o cafea, dar îşi uită telefonul în dormitor înainte să plece. (Aici se termină episodul 14 conform numerotației Happy Channel) Sureya pe de o parte, părinţii lui Kerem pe de altă parte, sunt îngrijoraţi că nu dau de copiii lor. Bedia îl sună pe Mert, însă Ece fiind adormită, nu aude telefonul. Mert revine la casa de vacanţă şi-şi găseşte prietenii pe drum.

Elita societatii, episodul 6 rezumat Sureya, înşelată din nou, suferă şi îşi găseşte consolare la Bedia. Bătrâna o sfătuiește să divorțeze și din proprie inițiativă îl contactează pe Levent, un avocat specializat în divorţuri, care ajută femeile agresate de soţii lor, şi îi povesteşte cazul prietenei ei. Levent vine la fundaţie şi face cunoştinţă cu Sureya, pe care o place la prima vedere. Sureya se poartă rece cu el şi la început îl respinge, însă el nu renunţă şi insistă să-i arate de ce are nevoie de ea la un proiect de-al său. Într-o seară, când Sureya şi Can merg la un club, Levent se află şi el acolo şi din nou o abordează pe Sureya într-un mod la care ea nu se aşteaptă.

La firmă lui Begum nu-i convine că fratele ei, Can, a hotărât să plătească despăgubiri femeilor care au avut de suferit de pe urma folosirii cosmeticelor şi vrea să demonstreze că, de fapt, clientele n-au ştiut să folosească produsul şi de aceea au avut probleme, în aşa fel încât firma să nu sufere pagube materiale. Can nu este de acord cu aşa ceva, dar Begum acţionează pe cont propriu, face rost de martori mincinoşi şi totul cu acordul lui Metin, care acum locuieşte cu Ișil şi Ela.

La market din cauza situaţiei create, Ece şi Cansu nu-şi vorbesc iar Cansu, care se simte vinovată, îşi depune demisia în faţa lui Kerem şi insistă să plece. Mert începe s-o convingă pe Ece că o iubeşte şi îi spune că ar trebui să accepte să discute cu Cansu că să lămurească problema dintre ele două. Pe de altă parte şi Kerem o sfătuieşte pe Cansu să nu renunţe, povestindu-i despre prietenia strânsă dintre el şi Mert. Cansu, însufleţită de speranţă, se duce acasă la Ece şi se culcă pe terasă. Ece vine, o întreabă de ce doarme acolo dar deocamdată n-o primeşte în casă...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Elita societatii ep. 5 tr                                     urmează: Elita societatii ep. 7

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Elita societatii - prezentare.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.