vineri, 23 iunie 2017

Pretul dragostei episodul 51-60 tr rezumat




Pretul dragostei episodul 51-60 tr rezumatDin cauza adevărului dezvăluit, despărţirea bate la uşa celor doi îndrăgostiţi. Defne lasă totul baltă şi pleacă, iar Omer mai află nişte lucuri. Acum totul pare să depindă de Neriman pentru ca Omer şi Defne să fie împreună din nou.

Sadri are să-i spună, însă, un mare secret lui Omer. Acesta va cere sfatul în privinţa lui Sinan, care şi el suferă din iubire faţă de Yasemin. Neriman va accepta să se împace cu familia lui Defne şi astfel cei doi redevin un cuplu. Se fac pregătirile pentru nuntă, are loc o petrecere a bărbaţilor, organizată de Koray sub forma unui bal costumat, şi petrecerea de henna, de la care Defne fuge şi o pune pe o vecină în locul ei până seara.

Însă în noaptea nunţii, până când cei doi miri ajung în faţa ofiţerului stării civile, Defne nu mai poate fi apăsată de secrete şi îi povesteşte lui Omer pe scurt despre cum a început totul între ei. Omer tace dar pare că se mişcă teleghidat. Nunta continuă, ceremonia are loc aşa cum a fost stabilit.

Pretul dragostei episodul 51-60 tr rezumatDupă mărturisire, Omer, dezamăgit, pleacă la Roma iar Defne rămâne acasă. Neriman regretă faptele din trecut dar acum este târziu. Tatăl ei, Hulusi, decide să lase toată averea lui Defne, bulversandu-şi fiica. Apoi ea îşi cere scuze de la Omer, dar nu ştie dacă acesta a iertat-o. Mai târziu Neriman primeşte o invitaţie de la Pamir, şi nu se poate hotărî dacă s-o accepte sau nu.

Koray pleacă de la firmă şi îşi deschide propriul magazin apoi se roagă de Omer să revină la Passionis. Defne este foarte căutată de partenerii de afaceri şi primeşte constant oferte. Logistica de la Passionis și de la StilVagonu se află în mâinile ei. Această situaţie se va răsfrânge atât asupra lui Omer şi Pamir cât şi a lui Seda cu Sinan.

Defne şi Omer se revăd, dar oare ce va alege el? Iubirea sau orgoliul? Între cei doi până la urmă nu vor mai rămâne secrete, dar asta schimbă totul între ei. Defne se consideră vinovată pentru că lucrurile au luat-o razna şi într-adevăr, viitorul lor depinde acum de ea. Conştiinţa o împinge să-l facă pe Omer fericit, iar el îi întoarce favorul într-un mod care îi uimeşte pe ceilalţi. La firmă, Pamir va lăsa totul în trecut şi va deveni pe faţă rivalul lui Omer.

Sinan primeşte un telefon în miez de noapte şi lucrurile iau o nouă turnură, el având drumul deschis să se apropie de Seda. În schimb Koray o încolţeşte pe Seda şi o sacrifică. La firmă are loc o petrecere la care Koray este şi organizator şi vedeta serii. Neriman vine doar ca să vadă cum dau roade planurile ei. În toiul petrecerii se va forma un triunghi amoros între Omer, Defne şi Pamir. La finalul acestui party totul intră într-o degringoladă care schimbă cursul evenimentelor.

Pretul dragostei episodul 51-60 tr rezumatIso continuă să depăşească obstacolele unul după altul. Turkan are nevoie de ajutor, Iso şi Aysegul rămân singuri. Când Iso pleacă de acasă, se simte liber că pasărea cerului, însă în partea cealaltă Aysegul se confruntă cu dificultăţi. La Passionis au loc întâlniri, telefoane, totul este într-o continuă acţiune. Noua linie de pantofi numită "Second chance" (a două şansă) concepută de Omer se află în faţa unor dificultăţi majore. Nu se ştie dacă noul concept va salva Passionis de la lichidare. Sinan depune toate eforturile să fie de partea lui Omer, dar deja există două tabere: cei de partea lui şi cei care se îndoiesc de reuşită.

Defne este printre cei care au îndoieli şi atunci Necmi trece de partea lui Omer şi îi va face o propunere impresionantă. Pamir tace şi face, ca de obicei şi foloseşte această criză în avantajul lui. Koray devine bănuitor faţă de Omer, dar el nu observă. Seda află că Yasemin este fosta iubită a lui Sinan. Iso este foarte aproape de adevăr, de un adevăr care-l dezechilibrează psihic...

Omer îşi aminteşte un amănunt care poate salva situaţia. Defne se confruntă cu el pentru că nu are încotro. Apele dintre Omer, Defne şi Pamir se tulbură şi ajung la cote paroxistice. Pamir le declara război şi nu are de gând să i-o lase pe Defne lui Omer, dar oare până unde va merge? Koray se va arăta dispus să treacă peste probleme şi să se întoarcă la Passionis?

Iso este cu inima frântă şi s-a trezit din vis. Acum ştie despre problemele dintre Cevder şi Aysegul, care au luat o asemenea turnură încât tot cartierul este implicat, iar Iso ajunge din nou în mijlocul desfăşurării de forţe, când află că Aysegul este căsătorită.

Hulusi, care s-a hotărât să-i lase averea lui Defne, află că Omer s-a întors şi le dă noi ordine lui Neriman şi Necmi. Defne nu mai are nici un atu, dar cunoaşte zile însorite alături de Omer, deşi triunghiul amoros încă există. Totuşi jocul a mers prea departe şi trebuie să se ajungă la un final, deşi nu se întrevede nici un câştigător. Pamir e ocupat cu serviciul, când primeşte o vizită neaşteptată din partea unei doamne.

Hulusi îl vizitează pe Omer şi îl ia prin surprindere. Ceea ce discută cei doi sunt lucruri serioase, de viaţă, iar Omer parcă se trezeşte dintr-un vis îndelungat. După această clarificare, totul apare mult mai plin de înţeles în mintea lui Omer. După ce află că Pamir este un fel de iubire de închiriat nu ştie dacă să-i pună lui Defne sau nu. Pe parcursul episodului 60 au loc numeroase acţiuni şi răsturnări de situaţii, iar Defne va avea parte de mai multe surprize.

Iubirea dintre ea şi Omer nu se poate sfârşi, aşa că se reia de acolo de unde s-a întrerupt, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Iso are certitudinea că Aysegul îl iubeşte şi va avea de partea sa un aliat la care nimeni nu se aştepta.


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Pretul dragostei, 46-50                                     urmează: Pretul dragostei, ep. 61-65

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Pretul dragostei - prezentare.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.