duminică, 2 iulie 2017

Elita societatii, episodul 10 rezumat




Numerotația episoadelor este aceea turcească. Rezumatul de față corespunde episoadelor 23-24 Happy Channel.

Elita societatii, episodul 10 rezumatKerem simte nevoia să-i spună adevărul despre el lui Cansu şi îi arată şi cartea de identitate. Ea rămâne uluită şi fără cuvinte, adăugând la un moment dat că el nu a trăit decât o viaţă falsă în lumea bogaţilor. Ea nu suportă duritatea acestui adevăr şi are senzaţia că umblă pe nisipuri mişcătoare. Este confuză, deodată îl vede altfel pe omul iubit, mai prejos decât ea, nedemn de ea. Cu toate acestea sentimentele nu şi le poate stăpâni. Dincolo, pe terasă, Ece şi Mert se simt bine împreună, deşi au şi ei secretele lor nespuse.

Cansu îi cere explicaţii lui Kerem având senzaţia că schimbarea de identităţi are legătură şi cu ea şi Ece, dar află că totul a fost pentru că Mert este un leneş şi fuge de muncă. Kerem încearcă s-o facă să înţeleagă că o iubeşte cu adevărat, dar ea simte nevoia să pună o distanţă, fie şi pentru un timp, în care să-şi lămurească sentimentele. Amândoi pleacă supăraţi unul pe celălalt.

Acasă, Cansu îi spune totul lui Can, care priveşte lucrurile din exterior şi care îi atrage atenţia că şi ea îl minte pe Kerem care nu ştie cine este cu adevărat, și că ea oricum nu s-a simțit bine în lumea aceea bogată în care s-a născut. La rândul lui, Kerem încearcă să discute cu ai lui despre Cansu, şi Aysen îi propune s-o invite la ei acasă. Ea acceptă propunerea şi a doua zi vine acasă la Kerem. Aysen o primeşte bucuroasă şi îi dăruieşte un colier simplu, dar de mare valoare sentimentală în familia ei. Cansu tot încearcă să găsească momemtul protrivit ca să-i spună lui Kerem cine este ea, dar de fiecare dată intervine ceva sau cineva care îi întrerupe confesiunea.

La firmă Can îi convoacă pe cei pe care trebuie să-i concedieze dar nu reușește să facă asta cu succes şi până la urmă îi trimite înapoi la birourile lor. Metin, când află, îi concediază el, dar oamenii cred că Can este responsabil de acest lucru şi unul dintre ei vine să-l blesteme. Bulversat, el iese din companie dar îl vede pe taică-său plecând şi îl urmăreşte, fiind surprins să-l vadă că opreşte în dreptul stării civile unde Ișil îl aşteaptă cu Ela în braţe. Can îi fotografiază. În acest timp Levent se întâlneşte cu Sureya şi îi sugerează să divorţeze dacă relaţia ei conjugală nu mai este deloc ceea ce ar trebui să fie. Sureya ezită şi în final nu acceptă propunerea.

Elita societatii, episodul 10 rezumatMert vine acasă la Kerem şi când află că el i-a spus adevărul lui Cansu, Mert se supără crezând că acel secret trebuia să rămână aşa pentru mai multă vreme. Husein se supără şi el auzind discuţia, dar îşi susţine fiul de care este mândru. La market Ece bea o cafea cu Mert şi apar nişte reporteri care vor să-i ia un interviu dlui Calhan. Mert se duce după ei spunând că rezolva el. La întrebarea despre secretele succesului, printre altele, el răspunde că nu are încredere în nimeni. Acum urmează să i se dea forma printată a interviului pe care el s-o aprobe. Sureya cu Levent şi cu Bedia se află la o terasă şi Bedia observă imediat că avocatul şi prietena ei se plac unul pe celălalt. După ce-l trimite pe Levent cu treburi, ea îi spune Sureyei că o înţelege perfect şi că este de acord să-şi refacă viaţa, dar că nu este bine pentru Levent că ea este căsătorită. Să divorţeze şi atunci vor putea avea o relaţie normală. Sureya dă din colţ în colţ, nu recunoaşte nimic şi spune că legat de divorţ, trebuie să se mai gândească.

Acum Ece şi cu Cansu se străduiesc să-i fac pe Kerem şi pe Mert să se împace, dar Kerem apucă să vadă interviul printat şi se supără foarte tare văzând ce spune Mert în finalul acestuia. Cansu se apropie din nou de el, însă în acelaşi timp îi tot cere sfatul lui Can, care-i spune că nu are importanţă cine este Kerem ca identitate, dacă-l iubeşte cu adevărat, îl iubeşte pentru ceea ce este el, nu pentru numele lui şi nici pentru pătura socială din care provine. După aceea Can, cu Begum şi Metin au o discuţie pe tema recunoaşterii Elei, iar Begum copiază poza de pe telefonul lui Can în telefonul ei. Deşi stabilesc toţi trei să nu cumva să-i spună Sureyei, din răzbunare şi din răutate, dar mai ales pentru că îşi vede ameninţată moştenirea, Begum îi trimite maică-sii poza făcută de Can. Atunci Sureya se răzgândeşte şi îl anunţă pe Levent că vrea să demareze procedurile de divorţ.

Mert schimbă finalul interviului menţionându-l pe Kerem drept secret al succesului Oliva şi apoi refac pozele, mergând şi în magazin să se pozeze cu angajaţii. În aceeaşi zi, după ce discută cu Levent, Sureya se duce la Bedia cu un tort ca să-i mulţumească şi să-i povestească prin ce trece. Apoi o sună pe Cansu să-i dea vestea, dar Cansu tocmai se află cu Kerem într-un părculeţ şi voia să-i spună cine este ea cu adevărat...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Elita societatii ep. 9 tr                                     urmează: Elita societatii ep. 11

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Elita societatii - prezentare.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.