duminică, 2 iulie 2017

Elita societatii, episodul 11 rezumat




Numerotația episoadelor este aceea turcească. Rezumatul de față corespunde episoadelor 26-28 Happy Channel.

Elita societatii, episodul 11 rezumatDin nou Cansu trebuie să plece fără să-i fi spus lui Kerem adevărul despre ea. În cea mai mare grabă se duce acasă, în piscina acoperită, unde Sureya se relaxează. Acum, când multe adevăruri au fost spuse, ele încep să devină mai apropiate şi mai sincere una cu cealaltă. La Oliva Mert îi face o surpriză lui Ece şi îi cumpără o pereche de adidaşi albaştri pe care ea şi-i dorea. Însă Bedia îl sună pe Mert, să-i spună că trebuie să o cunoască pe Cansu Koran. Mert nu vrea şi o pune pe bunica-sa se forţeze nota luându-i cardurile până cândel acceptă. O altă surpriză îl aşteaptă pe Kerem, care este vizitat la market de părinţii lui, şi el acum trebuie să facă faţă situaţiei, în aşa fel încât angajaţii să nu afle care este numele lui adevărat.

La vila Koran cearta este în toi. Can a venit acasă bulversat după ce a aflat de concedierea angajaţilor, Sureya vrea să-l anunţe pe Metin că divorţează, iar Begum are problemele ei legate de conducerea firmei (deja şi-a făcut plăcuţă de şef cu numele ei, trăgând sforile să-l îndepărteze pe Can). Cum toată lumea ţipă în jurul mesei pentru cină, lui Can i se face rău, dar ceilalţi nu-l iau în seamă. El iese afară foarte tulburat şi îi cere şoferului să-l ducă la spital, unde află că a făcut un atac de panică şi că trebuie să se ţină departe de sursa care a generat atacul. Metin se duce la Ișil, nervos că Sureya s-a decis să se despartă şi apucă să-i promită că-i cumpără o vilă, Begum îşi vede de ale ei, doar Cansu observă că Can nu este nicăieri şi nici nu răspunde la telefon.

Elita societatii, episodul 11 rezumatSureya insistă ca fiica ei să-l cunoască pe Mert, considerând că asta e o treabă neterminată între ea şi Bedia. Cansu vrea să se prefacă bolnavă, ca să nu meargă la întâlnire, dar nu este crezută. La firmă, Can renunţă la toate drepturile lui, îşi dă demisia şi apoi dă un telefon cuiva spunându-i să-i pregătească iahtul pentru că va pleca într-o călătorie lungă. Mert merge cu Bedia spre locul de întâlnire cu Cansu, dar pe drum se enervează, îi spune că el face ce doreşte cu viaţa lui, că nu-l interesează această Cansu şi că dacă el nu e copia tatălui său, nu are ce face, apoi coboară din maşină lăsând-o pe Bedia să se ducă singură la întâlnire. Bătrâna îşi cere scuze faţă de Sureya, o complimentează pe Cansu dar i se pare că a mai văzut-o undeva...



Can se duce la market să mai stea de vorbă o ultimă oară cu Cansu, dându-i câteva sfaturi de viaţă, după care apoi se despart. Cansu nu bănuieşte ce are de gând Can, deşi parcă intuiţia i-ar spune ceva. Mert ajunge şi el la market şi se îmbrăţişează cu Ece, apoi face repetiţie împreună cu Cansu cum o să-i spună el lui Ece că este, de fapt, Mert Calhan şi nu asistentul. Sureya se întâlneşte cu Levent ca să stabilească detaliile divorţului şi, cu toate că el vrea s-o convingă să nu renunţe la avere, Sureya nu-şi doreşte decât acţiunile moştenite de la tatăl ei, în rest lasă totul lui Metin şi copiilor lor. În acest timp Metin şi Ișil tocmai s-au hotărât ce vilă să cumpere, ea face un selfie cu vila în spatele lor iar în zilele următoare Metin ar trebui să trimită banii pentru avans. Ișil nu pregetă să-i trimită Sureyei fotografia proaspăt făcută. Aceasta încă mai este cu Levent şi imediat se răzgândeşte, spunându-i că vrea să ia tot ceea ce este al ei în urma divorţului, apoi stabileşte cu el să sărbătorească lucrul ăsta întâlnindu-se în seara respectivă.


Elita societatii, episodul 11 rezumatCansu şi Kerem, Mert şi Ece se îndreaptă spre un parc de distracţii, Levent şi Sureya se plimbă împreună, Can este pe iaht şi studiază o hartă a lumii, apoi aruncă telefonul în mare şi porneşte. Tinerii se distrează iar la un moment dat Cansu vede întâmplător pe ecranul televizorului instalat în parc ştirea că ambarcaţiunea lui Can Koran a explodat şi că nu a fost încă găsit cadavrul. Ea se panichează şi pleacă de urgenţă acasă, lăsându-i pe cei trei prieteni în parc. Sureya este şi ea anunţată şi se răzbună oarecum pe Levent, considerând că din cauza lui n-a putut să aibă grijă de propriul ei fiu. Cu toţii, Koranii ajung la debarcader unde se defăşoară ancheta, devastaţi de cumplita veste...

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Elita societatii ep. 10 tr                                     urmează: Elita societatii ep. 12-13 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Elita societatii - prezentare.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.