sâmbătă, 22 iulie 2017

Elita societatii, episodul 19-20 rezumat



Rezumatul de față corespunde episoadelor 54-58 Happy Channel.


Elita societatii, episodul 19-20 rezumatEce se simte tot mai izolată la petrecerea dată de Bedia şi văzând că Mert se distrează cu prietenii, până la urmă pleacă. Sureya se duce acasă la Isil să discute omeneşte cu ea, să i-o dea pe Ela s-o crească în condiţii demne de numele Koran. Cansu se duce la Ece, dar negăsind pe nimeni, o aşteaptă şi vede venind nişte bărbaţi care veneau să ia fotoliul la reparat, amintire de la mama lui Ece. Între timp Mert, care observase lipsa iubitei lui, o culege de pe drum şi vin amândoi acasă.

Yilmaz şi soţia lui, acum, că au demisionat din slujba de la conacul Calhan, îşi caută de lucru şi găsesc un anunţ la ziar care pare să fie ceea ce au ei nevoie. Seara, Mert se duce la bunică-sa şi se preface bolnav de supărare că s-a răzbunat aşa pe Ece. Dincolo, la Ece acasă, ea şi cu Cansu dorm pe terasă sub cerul plin de stele. A doua zi Ece are treabă la Oliva, unde a fost ridicată la rangul de şefă de departament şi acum cu toţii pregătesc noul restaurant. (Aici începe episodul 55 Happy Channel) Ercan, care-şi face selfie-uri în parc, o surprinde pe Sude mâncând un meniu MacDonalds şi ea ascunde mâncarea de teamă să nu fie deconspirată că nu consumă ceea ce recomandă altora.

Yilmaz şi Aysen ajung la adresa din anunţ, care este vila Koran, însă ei n-o cunosc pe Sureya şi nu ştiu unde au nimerit, iar când ei spun că la fosta slujbă erau că o mare familie împreună cu stăpânii, Sureya îi ironizează şi Yilmaz cu Aysen preferă să plece. Cansu află întâmplător, ascultând pe la uşi, că Sude fusese pusă de Begum să o discrediteze când lucra la Oliva şi se ceartă cu ea pe terasa companiei, de unde se preface mai întâi că vrea să se arunce în gol. Kerem aude cearta lor şi înţelege mai multe despre Cansu, însă se duce la Begum pretinzând că este de partea ei şi o înţelege, invitând-o la o plimbare cu maşina în seara aceea.

Elita societatii, episodul 19-20 rezumatBedia, în disperare de cauză, se duce la Metin să-i spună că nu se poate ca Oliva să fie pe jumătate al lui şi atunci află că Kerem lucrează că manager la linia online pentru Korani, apoi se duce nervoasă la Sureya să-i facă scandal, crezând că totul este un mare plan de răzbunare pus la cale de toată lumea. Din această întâmplare, Sureya află mai multe detalii şi înţelege că cei doi soţi veniţi să lucreze pentru ea sunt părinţii lui Kerem. Crezând că totul a fost un joc pus la cale intenţionat, Sureya îl invită pe Kerem şi apoi pe părinţii lui la cină, pentru a le arăta ea unde le este locul.

După plimbarea cu maşina, Kerem o aduce pe Begum acasă, prefăcându-se că o place, iar ea îl sărută pe obraz. Însă în acest timp, Sureya o dojeneşte pe Cansu pentru că a minţit-o în legătură cu Kerem. (Aici începe episodul 57 Happy Channel) Dimineaţa, şoferul Sureyei ajunge acasă la Yilmaz şi Aysen cu un buchet de flori şi o invitaţie la masă. Cei doi acceptă, fără să bănuiască ce îi aşteaptă. Cansu şi Mert merg la un magazin de bijuterii unde el alege o pereche de verighete foarte vechi, pentru logodna surpriză cu Ece. Mai apoi Cansu îi spune şi lui Kerem despre eveniment şi îi propune să meargă împreună ca martori.

Tensiunile dintre Metin şi Levent se ascut şi Levent se hotărăşte să caute dovezi pentru a-l acţiona în judecată pe Metin. Yilmaz şi Aysen se pregătesc să meargă la Sureya şi scapă pe jos cadoul pentru ea când ies din curte, asta însemnând că este semn rău. Yilmaz îşi linişteşte soţia şi merg mai departe. Kerem şi Cansu celebrează logodna lui Mert cu Ece, într-un decor romantic pregătit de Mert, apoi primii doi pleacă cu maşina spre vila Koran. Părinţii lui Kerem ajung primii la masă, iar Sureya se preface toată numai zâmbet și miere, aşteptându-l şi pe băiat. Cansu, când vede că Kerem se îndreaptă către intrare dezvăluindu-i că a fost invitat la cină, îşi dă seama că maică-sa i-a pregătit o surpriză urâtă, şi îl avertizează, dar Kerem crede că stăpâneşte situaţia.

Cina se transformă într-un dezastru pentru toată lumea prezentă acolo, dar în special pentru familia Ozkan. Yilmaz se ceartă cu fiul său pentru că s-a angajat la Korani, şi drept consecinţă, a doua zi părinţii lui părăsesc locuinţa, lăsându-i lui doar ceva de mâncare pe masă și un bilet. Forţat de împrejurări, Kerem se aliază cu Levent împotriva lui Metin ca să-l dea în judecată pentru fraudă privind acte de caritate care de fapt, acopereau spălări de bani. Însă Levent îl avertizează pe Kerem, că dacă el este într-o situaţie bună, pentru că Sureya oricum va divorţa de Metin, Kerem este între ciocan şi nicovală, pentru că el se va situa, în acest caz, între Metin şi Cansu, pe care o iubeşte.

La o serată organizată la firmă în cinstea noii linii online şi a restaurantului, când Metin era la microfon vorbind elogios la adresa tinerei echipe manageriale, apare poliţia care-l arestează sub privirile uluite ale tuturor...

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Elita societatii ep. 19-20 tr                                     urmează: Elita societatii ep. 21-22 tr

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Elita societatii - prezentare.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.