duminică, 27 august 2017

Brave and beautiful episoadele 20-21, Happy




Brave and beautiful episoadele 18-19, HappyToată lumea rămâne consternată de vestea că Tahsin s-a căsătorit în acea zi cu Adalet şi nimeni nu s-a gândit că asta va aduce consecinţe pentru fiecare dintre cei prezenţi acolo. Suhan şi Korhan nu acceptă pe o altă femeie decât pe mama lor lângă Tahsin crezând că Adalet vrea să-i ia locul. Cahide îşi vede ameninţat visul de a face avere şi de a profita de pe urma poziţiei ei. Mihriban este copleşită de amintirile de când, în rochie de mireasă, îl aştepta pe Tahsin iar el se însurase cu alta. Indirect, Cesur, Bulent şi Hulya vor fi angrenaţi în evenimente imprevizibile, oarecum legate de această căsătorie: Turan o vede pe Adalet la farmacie tocmai când trebuia să-şi ia bagajele să le ducă acasă la Tahsin şi o va ajuta să le care. Astfel, ajunge în vila bătrânului Korludag şi acolo dă peste Hulya, ceea ce, de fapt, şi urmărise. Hulya se duce cu el afară şi apoi pleacă amândoi fără că ea să anunţe.

Când Cahide observă că lipseşte, o caută peste tot prin casă, însă doar una dintre bucătărese îşi aminteşte vag că a ieşit afară cu un bărbat. Turan o constrânge pe Hulya să-i spună de ce l-a denunţat dar ea îl minte şi când el e cât pe ce s-o omoare, îi spune că este însărcinată. Turan o întreabă dacă este copilul lui, iar Hulya din nou minte că este al lui Bulent şi că de aceea nu vrea să-l dea afară. O vreme Cahide nu dă de Hulya şi se duce din nou în pădure să discute cu Bulent, dar sunt văzuţi şi filmaţi de Kemal. Suhan s-a dus la un bar cu Cesur după aflarea veştii şoc, şi acolo s-a îmbătat iar Cesur a dus-o în braţe în casa din Istanbul.

Brave and beautiful episoadele 18-19, HappyMihriban o vizitează pe Fugen şi femeia, naivă şi bolnavă, îi spune lui Mihriban că Tahsin l-a omorât pe soţul ei şi că ea şi Cesur sunt în pericol din acest motiv. Mihriban ascultă cu luare aminte ce-i spune Fugen după care pleacă acasă. Bulent se duce în casa în care stătea Hulya şi vede pe înregistrarea de pe camerele de supraveghere din interior că ea a venit acolo cu Turan. O anunţă imediat pe Cahide să vină să vadă şi ea imaginile, dar ea se bucură că Hulya este în regulă. Cesur îşi petrece ziua cu Suhan, care este mahmură şi ruşinată de situaţia din seara precedentă şi, la un moment dat când ea îi arată un album cu poze vechi, el sustrage o fotografie cu Tahsin în armată alături de alţi soldaţi. Se duce cu poza la un centru xerox şi cere să i se mărească un anumit detaliu pe care-l scoate la imprimantă. A doua zi îl caută pe cel al cărui nume l-a găsit în poză şi stă de vorbă cu el, însă omul fusese dinainte contactat de Tahsin şi i-a spus lui Cesur doar lucruri neimportante.

Hulya a revenit la vila Korludag şi face exerciţii de respiraţie cu Cahide în prezenţa lui Adalet, însă pentru că nu se pricepe, Adalet imediat îşi dă seama că Hulya e o impostoare şi începe să o întrebe ce şcoală a făcut şi unde. Hulya minte că a urmat cursurile de medicină din Canakkale. Adalet rămâne cu suspiciuni puternice şi probabil are de gând să se intereseze îndeaproape despre această Ayse Yildirim. Kemal, pe de altă parte, îi arată lui Cesur înregistrarea cu Bulent şi Cahide, exprimându- şi, atât el cât şi Şirin, bănuiala că Cahide şi Korhan mint în legătură cu sarcina, pentru că de ani de zile nu a apărut nici un copil, şi acum, deodată, Cahide a rămas gravidă. Iar ei bănuiesc că pentru bani, s-au înţeles să-l mintă pe bătrânul Korludag.

Însă deja se ţese o mare capcană pentru Cesur, din două direcții diferite. Odată, Hulya îl minte pe Turan că Cesur vrea să-l omoare şi, trimiţând un sms de pe telefonul lui Suhan, furat de o hoaţă profesionistă, ca din partea ei, îl va atrage cu uşurinţă pe Cesur în cursă. Înainte de aceasta, Cesur îl întâlneşte pe Bulent şi îi arată înregistrarea din pădure iar Bulent minte că Hulya o amenință pe Cahide și că de aceea îi ceruse ajutorul, apoi se hotărăşte şi el să scape de acest tânăr devenit deodată incomod. Când ajunge acasă, creează o căsuţă de email pe numele lui Cesur apoi trimite nişte mesaje la toţi asociaţii de afaceri ai lui Korludag, generând certuri în companie şi neîncrederea lui Tahsin faţă de Cesur. Acesta spune că mesajele sunt false şi se declară dispus să facă plângere la poliţie ca să se investigheze cazul. Bulent, care e acolo şi aude ce se vorbeşte, o pune pe Hulya să acţioneze.

Brave and beautiful episoadele 18-19, HappyEa trimite sms lui Cesur şi acesta, crezând că Suhan se află într-un pericol, pleacă împreună cu Firat la locul unde este chemat. (Aici începe episodul 22 Happy) Acolo, însă, îl aşteaptă Turan cu o bandă de pistolari. Însă şi Cesur presupune că ar putea fi o capcană şi îi cere ajutorul lui Firat care cheamă poliţia. Se deschide focul, apoi apar maşinile de poliţie și pistolarii sunt prinși. Bulent urmăreşte prin binoclu, din pădure, ce se petrece. Turan stă ascuns după un zid, dar când vede că Cesur scapă, îl împuşcă drept în partea stângă. Firat cheamă imediat salvarea.

În vremea asta Suhan este la cimitir şi află că nu există un cavou al familiei Alemdaroglu în schimb găseşte mormântul lui Hasan Karahasanoglu ...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Iubire si razbunare, ep. 18-19                                     urmează: Iubire si razbunare ep. 22-24

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.