duminică, 20 august 2017

Brave and beautiful episoadele 18-19, Happy




Brave and beautiful episoadele 15-17, Happy
Turan
Toată lumea rămâne consternată auzind-o pe Fugen strigând la Tahsin aşa, dar imediat se găseşte cineva să spună că femeia are Alzheimer. Cu toate acestea, Mihriban, Suhan şi în special Tahsin privesc totul cu multă luare aminte. Cesur o concediază imediat pe asistenta neglijentă şi apoi nunta continuă. Martorii mirilor sunt chiar Suhan şi Cesur, iar Banu rămâne acasă s-o supravegheze pe Fugen, care bolboroseşte neîncetat că Tahsin o să-i omoare pe ea şi pe fiul ei. Bătrânul Kordulag, deşi nu dorise, la început, să meargă la nuntă, se răzgândeşte şi vine acolo cu Adalet, oferă darul pentru miri și începe să danseze. Mihriban pleacă după ce mai aruncă nişte venin, involuntar punând un obstacol între fiul ei şi Suhan, apoi şi Cesur pleacă acasă, lăsând restul nuntaşilor să se distreze.

Tahsin este acum în alertă şi se duce la directorul închisorii să afle dacă nu cumva familia lui Hasan Karahasanoglu mai trăieşte. Însă lucrurile fuseseră bine camuflate, despre Cesur şi Fugen s-a ştiut atunci că au murit într-un accident la ski şi nu s-a aflat nimic despre viaţa lor cu numele Alemdaroglu, numele de fată al bunicii lui Cesur. Totuşi Tahsin presimte că lucrurile nu sunt în regulă şi va continua să-i suspecteze pe vecinii săi. Pe de altă parte, Fugen este foarte indiscretă şi spune, oricui o ascultă, că soţul ei a fost omorât de Tahsin şi că acesta i-a furat tablourile. Ea va spune asta lui Suhan şi lui Mihriban, care amândouă vor acţiona pentru aflarea adevărului, fiecare în felul ei. Deocamdată, Suhan îşi petrece tot timpul acasă la Cesur, pentru că Șirin şi Kemal sunt plecaţi în voiaj de nuntă şi ea se oferă să-şi ajute vecinul să se descurce cu supravegherea maică-sii.

Peste toate aceste învolburări de destin se mă adaugă una: bărbatul arestat pentru moartea doctorului, Turan Fișekcin (actorul care l-a jucat pe Giray în Yaman/Medcezir), este eliberat din lipsă de probe şi vine la Korludag să se întâlnească cu directorul închisorii, în speranţa că acesta o să-i dezvăluie cine l-a denunţat. La început, directorul nu-i spune nimic, afirmând că nu ştie acest amănunt, dar pentru că Turan se hotărăşte să rămână în orăşel, ca să dezlege misterul, directorul îi aduce informaţia, neoficial, într-un bar, şi Turan vede că Hulya era aceea care l-a denunţat. Korhan vrea neapărat s-o cunoască pe Hulya şi când se întâlnesc, el propune ca ea să stea la ei la conac, dacă tot trebuie să aibă grijă de soţia lui. Cahide se împotriveşte dar Hulya vrea să locuiască în lux o vreme, aşa că este adusă la ei acasă.

Brave and beautiful episoadele 15-17, HappyTahsin continuă să-l umilească pe fiul lui iar Korhan se enervează şi promite că-i va spune surorii sale cine l-a omorât pe Hasan Karahasanoglu, iar Tahsin se înfurie. Cahide bănuind că relaţia dintre tată şi fiu se ascute, vrea să-l determine pe Korhan să-i ceară iertare bătrânului, ca nu cumva acesta să-l excludă de la moştenire, dar el nu mai vrea să suporte dominaţia tatălui său. Suhan se întâlneşte cu Bulent la florărie şi îi returnează inelul întărâtându-l pe fostul ei logodnic. Bulent întreabă dacă asta este din cauza lui Cesur, dar Suhan nu recunoaşte adevărul.

Într-o seară Suhan împreună cu Cesur îl surprind pe Tahsin bătând un localnic pentru că n-a vrut să-i vândă terenul pe care îl deţinea. Suhan se miră să-l vadă pe taică-său într-o asemenea ipostază şi afirmă că a început să-i vadă laturi ale personalităţii pe care nu i le cunoştea până acum. Cesur recunoaşte că el a cumpărat terenul de la acel om, şi că oricum, a doua zi, în consiliul de administraţie, ar fi spus asta. La consiliu trebuie să se voteze o anumită propunere cu care Tahsin nu e de acord, dar totul va depinde în final de votul lui Korhan, care votează împotriva lui taică-său, alăturându-se echipei adverse formate din Cesur, Suhan, şi Mihriban. Tahsin, pentru prima oară, pierde teren în faţa celorlalţi.

Acasă, cu toţii sărbătoresc îngenuncherea lui Tahsin, dar acesta le pregăteşte o surpriză la care nimeni nu se aştepta...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Iubire si razbunare, ep. 15-17                                     urmează: Iubire si razbunare ep. 20-21

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.