sâmbătă, 19 august 2017

Brave and beautiful episoadele 13-15, Happy




Brave and beautiful episoadele 11-13, HappySuhan este bulversată de cele auzite şi începe să fie copleșită de nişte frânturi de amintiri de când era mică, în care mama ei îl certa pe Tahsin că ar fi comis un lucru foarte grav. Banu şi Cesur observă că şi ea venise la logodna lui Şirin şi se impacientează. Suhan pleacă imediat către casă, pe jos, dar i se face rău iar Cesur o ajunge, cu maşina, din urmă. Ea nu-l lasă s-o ajute, iar când se întâlneşte cu Salih, îl întreabă dacă a cunoscut un anume Hasan Karahasanoglu iar Salih minte că nu. Apoi, pe parcursul episoadelor 11, 12, 13 din serialul Iubire și răzbunare trecutul parcă se revarsă din amintirile tuturor personajelor principale în viaţa reală.

Suhan începe să investigheze şi mai mult şi îl întreabă pe Korhan ce-şi aminteşte. Korhan, fiind mai mare ca ea, ştie mai bine ce s-a întâmplat când erau copii, pentru că de multe ori a asistat la certurile părinţilor şi a înţeles că Tahsin a făcut o crimă, dar caută s-o liniştească pe sora lui. Suhan, însă, nu se lasă convinsă, dimpotrivă, începe să scotocească prin dosare, apoi se duce chiar la poliţie, dar Korhan deja i-o luase înainte şi vorbise cu arhivarul să nu-i spună prea multe despre cele întâmplate în 1987.

Brave and beautiful episoadele 11-13, HappyCesur, mai întâi crede că Suhan doar îl bănuieşte pe Firat că a pătruns în locuinţa familiei Kordulag din Istanbul, şi vor face în aşa fel încât să-i demonstreze tinerei că fosta soţie a lui Firat ar locui în acelaşi imobil şi de aceea ea a văzut pe camerele de supraveghere că el era în zonă în seara spargerii. În acelaşi timp Adalet se teme pentru ea, deoarece simte că lucrurile vor scăpa de sub control şi se vor afla secrete întunecate. În acest sens, ni se relevă că Tahsin a pus-o pe Adalet, când era puştoaică, să-l împuşte pe directorul unei şcoli, şi pentru că Hasan era acolo şi văzuse fapta, l-a împuşcat şi pe el direct în inimă. Tahsin s-a ocupat de ea, a trimis-o la studii, şi la închisoare a intrat fratele ei, Rîza, care, după acum am văzut în episoadele anterioare, n-o primeşte niciodată la vizită.

Brave and beautiful episoadele 11-13, HappyCesur află câte ceva de la Mihriban, dar nici ea nu ştie prea multe decât cele văzute aşa, din afară. Suhan continuă să investigheze trecutul, însă leagă moartea lui Hasan Karahasanoglu, găsit în pădure, de moartea doctorului Nedim, pentru că şi el tot în pădure fusese găsit. Cahide se dă drept sora Hulyei şi amândouă merg la un medic oarecare pentru control. Hulya o asigură că prin moartea lui Nedim au eliminat o potenţială problemă. Pe acest fond de evenimente care se precipită, Tahsin acceptă să fuzioneze compania lui cu cea a lui Cesur ca să joace la bursă. În acest moment Cahide sună şi anunţă că va avea un băiat. Hulya conştientizează că va avea un fiu şi începe să se ataşeze de copilul care se dezvoltă în pântecul ei.

După o zi Cesur şi Suhan se întâlnesc din nou şi ea trece la atac direct punând întrebări incomode. Cesur se îngrijorează şi ajunge la concluzia că Suhan ştie ceva, ceea ce-i poate încurca planurile de răzbunare. După ce o aduce pe mama lui de la spital acasă, pune camere de supraveghere peste tot. Femeia are memoria slabă, îi face curte lui Kemal, nefiind conştientă că ea este deja bătrână. Cesur verifică înregistrarea de pe camera exterioară din ziua logodnei lui Kemal cu Şirin şi vede că Suhan i-a urmărit pe el şi pe Firat şi a auzit discuţia lor.

Brave and beautiful episoadele 11-13, HappyÎn ziua nunţii celor doi tineri, deşi Fugen este bine supravegheată, într-un moment de neatenţie iese afară şi merge prin pădure rătăcindu-se. Tahsin nu avea de gând să vină la nuntă dar apare cu maşina şi e cât pe ce s-o lovească pe Fugen. Văzând-o că are probleme, o ia în maşină să o ducă lui Cesur care tocmai observase lipsa maică-sii. După ce ajung acasă, cineva îl sună pe Tahsin şi el se prezintă. Fugen auzind cine este bărbatul care a adus-o cu maşina, începe să ţipe la el criminalule!....


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Iubire si razbunare, ep. 9-12                                     urmează: Iubire si razbunare ep 16-18

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.