miercuri, 16 august 2017

Brave and beautiful episoadele 9-10-11-12, Happy




Brave and beautiful episoadele 9-10, Happy
Tahsin
Tahir, prietenul lui Cesur, începe să spună că venise după el şi că văzându-l ocupat (cu Suhan) a ieşit afară şi atunci l-au văzut bodyguarzii. În acest fel scapă, însă ambii îi stârnesc suspiciuni lui Suhan, pentru că au în spate nişte cilindri de plastic speciali pentru transportul pânzelor pictate, iar Cesur minţise că acolo are planurile noii sale case. (Aici începe episodul 10 Happy) Cahide se duce pe la Hulya într-o zi şi îl găsește acolo pe Bulent. Acum secretele dintre ei sunt aduse la lumină şi Hulya îi pune pe cei doi într-o situaţie dificilă. Bulent a aflat totul, Hulya scoate telefonul şi înregistrează ce vorbeşte el cu Cahide, apoi, când vede că el încearcă să meargă la şantaj, îl ameninţă inclusiv cu moartea şi îl dă afară din casă. Cahide îşi dă seama că Hulya l-a ucis pe medic, dar speriată, îi spune că n-o interesează nimic altceva decât să fie bine copilul şi atât.

La casa din Istanbul Tahsin stă consternat în faţa peretelui gol, unde se aflase tabloul bunicilor lui Cesur. El înţelege că trecutul revine asupra lui şi pleacă răvăşit. Acasă, observă că unul din tablouri, cel din salon, nu este cel pe care-l ştia, dar nu poate să spună în ce constă diferenţa. Pe parcursul episodului 10 din serialul Iubire și răzbunare aflăm că Hasan, tatăl lui Cesur, îl cunoscuse pe Tahsin în armată şi îi dezvăluise că avea păstrate în golul dintr-un perete nişte tablouri pe care voia să le vândă şi să plătească datoriile familiei. Tahsin iese din armată cu 6 luni mai devreme, şi când soseşte ziua liberării lui Hasan, casa acestuia este incendiată, familia lui moare în flăcări, iar tablourile dispar.

Brave and beautiful episoadele 9-10, HappyŞirin o aude pe una dintre tinerele servitoare de la bucătărie, că le povesteşte celorlalte cum i-a înregistrat cu telefonul pe Cesur şi Suhan sărutându-se, apoi le ceartă pe fete că nu-şi văd de treaba lor şi pe aceea în cauză o dă afară. Banu, din ce în ce mai hotărâtă să-l recâştige pe Cesur indiferent de preţ, înscenează că a petrecut cu el o noapte fierbinte şi o cheamă pe Sühan în camera de hotel pretextând că nu-şi poate trage fermoarul de la rochie. Sühan vede dezordinea, un sutien aruncat pe jos, aşternuturile răvăşite, un capot lăsat neglijent pe pat şi cade în capcana întinsă de Banu, fiind convinsă că este ceva între ea şi Cesur. De ciudă, îl invită în seara aceea la conac pe Bulent, ştiind că taică-său l-a chemat pe Cesur acolo să le explice cum câştigă el bani jucând la bursă. Cesur, însă, e tot cu ochii după Sühan care îi ţine companie tandră lui Bulent. Vorbind despre bursă şi de afaceri, Cesur îi dezvăluie bătrânului Kordulag că are surse care-l informează despre piaţa acţiunilor şi îi propune să joace alături de el unindu-şi companiile. Tahsin este entuziasmat, dar Sühan nu se arată la fel de bucuroasă şi îl determină pe bătrân să încerce să se intereseze mai îndeaproape despre Cesur şi de trecutul lui.

Adalet se duce la închisoare să-şi viziteze fratele, care nu-i primeşte niciodată vizita şi nu vine la vorbitor. Un gardian o întreabă de ce totuşi vine acolo de ani de zile, că ştie că fratele ei nu vrea să-i vorbească, dar Adalet răspunde că atunci când i se întâmplă lucruri rele în viaţă, vine la închisoare să se asigure că frate-său este acolo şi n-a evadat. A doua zi Adalet află că Mihriban a făcut o cerere de vizită, la rândul ei şi se alarmează informându-l urgent pe Tahsin, care se duce acasă la Mihriban cu intenţia de a face pace cu ea, ca să nu scormonească lucruri care mai târziu le-ar face rău copiilor lor. Dimineaţa, Adalet se duce s-o viziteze pe mama ei, care este internată în acelaşi spital cu Fugen, mama lui Cesur. El o vede întâmplător pe farmacistă acolo şi intră în rezerva maică-sii care bolboroseşte ceva despre Korludag şi pedeapsă, confundându-l pe Cesur cu fiul ei. Peste câteva zile, Tahsin, ca să nu cumva să se mai afle ceva de la bătrână, îl pune pe Salih s-o omoare băgându-i otravă pe tubul de oxigen. Sühan, căreia Cahide i-a băgat în cap că Cesur a orchestrat incidentele cu calul Nazlî şi apoi cu incendiul casei proprii, ca să pară salvatorul familiei, începe să investigheze şi mai mult trecutul lui, intrigată că pe google nu găseşte nici o informaţie despre firma lui, despre implicarea în tranzacţiile bursiere şi aşa mai departe. Tahsin se interesează la poliţie dacă Cesur nu are vreo legătură cu Hasan Karahasanoglu, dar la arhivă i se spune că nu e aceeaşi persoană. Suhan începe să întrebe la poliţie despre Tahir, ştiind că a fost poliţist la viaţa lui, şi alfă că în 1987 acesta a trebuit să-şi dea demisia din cauza unui furt. Seara, se duce în garajul lui Cesur să vadă ce e înăuntrul cilindrilor de plastic, dar el o vede pe camerele de supraveghere şi îl trimite acolo imediat pe Tahir.

Brave and beautiful episoadele 9-10, HappyTahsin este deocamdată circumspect în a se băga alături de Cesur în afaceri, în schimb acesta l-a convins pe Kemal s-o facă, mai ales că s-a hotărât să se însoare cu Şirin şi deja împart invitaţiile de nuntă. În scurt timp acţiunile lor cresc foarte mult, pentru că, aşa cum le arată Cesur la nunta lui Kemal, a găsit nişte monede vechi, din aur, pe terenul lui. Pe Tahsin îl apucă criza de astm când vede monezile şi aude cât de mult au sărit acţiunile lui Cesur într-o singură zi. Sühan se duce şi-l urmăreşte pe Cesur până acasă la el văzându-l pe Tahir că-i aduce nişte poze, apoi pândeşte la colţul casei şi aude conversaţia dintre fostul poliţist şi Cesur în care tânărul menţionează despre noaptea în care a fost omorât taică-său, Hasan...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Iubire si razbunare ep. 6-8                                     urmează: IUBIRE SI RAZBUNARE episoadele 13-14

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.