duminică, 20 august 2017

In bataia inimii - prezentare si distributie




In bataia inimii - prezentare si distributieTitlul original: Eskıya Dünyaya Hükümdar Olmaz
Traducere internațională - Bandiţi
Gen: romantic, acţiune, mafie, politică
Nr. episoade: 71 / 2 sezoane
Producător: Pana Yapim, Turcia 2015
Reţeaua de distribuţie: ATV, Turcia, care este şi deţinătorul drepturilor de autor
Regia: Onur Tan
Scenariul: Raci Sasmaz, Bahadir Ozdener

Serialul Eskıya Dünyaya Hükümdar Olmaz va fi difuzat la Kanal D din această toamnă (după terminarea serialului Bahar - o viaţă furată) sub numele „În bătaia inimii”.

Hîzîr Cakîrbeyli este un bărbat influent şi bogat care pătrunde în lumea interlopă după ce fratele său mai mare este ucis de liderul mafiot Unal Kaplan. El jură să se răzbune pe justiţie, care nu-şi face treaba, şi începe să fabrice arme pentru Unal, despre care nu ştie că i-a omorât fratele. Unal și grupul său mafiot fac trafic cu armament pentru ţări cu care Turcia se află în conflict diplomatic, fără să-l intereseze ce se întâmplă cu patria lui. Hîzîr, însă, este un om de caracter, care nu-şi trădează nici principiile şi nici prietenii sau pe cei cu care lucrează. Datorită acestui fapt, cei din guvern au încredere să-i dea pe mână diverse misiuni ilegale spre rezolvare. Hîzîr este chemat la guvern pentru o astfel de misiune specială. El trebuie să se infiltreze în mafie şi să devină capul ei, eliminându-l pe Unal Kalpan, pentru ca mai apoi să stopeze fabricarea de armament şi comerţul către ţările inamice Turciei.

Dar în acel moment Hîzîr se vede pus în faţa unei alegeri dificile, pentru că nu vrea să trădeze pe nimeni, însă în acelaşi timp ar vrea să-şi protejeze familia, deoarece s-a apucat să investigheze cine ar fi ucigaşul fratelui său. Drept urmare, va refuza oferta guvernanţilor. Pe de altă parte, din cauza maşinaţiunilor lui Unal, Hizir va intră în rândurile mafiei de nevoie.

Meryem, soţia lui, este o femeie puternică şi, cu toate că ştie despre infidelitatea soţului ei, de dragul copiilor lor, face compromisuri. Când aude că Nazlî, iubita lui Hizir, va avea un copil cu el, nu mai poate suporta dualitatea şi lipsa de respect în care trăieşte şi va lupta pentru ca acel copil să nu se nască.

Dacă și cum se vor rezolva iţele acestei poveşti încurcate, despre putere, bani, mafie şi relaţii sentimentale, vom afla în această toamnă urmărind serialul „În bătaia inimii” difuzat de postul Kanal D. Aici o vom reîntâlni pe actița Deniz Cakîr, care a interpretat rolul titular în serialul Iffet și rolul sultanei Șah din serialul de mare succes Suleyman Magnificul. De asemenea, Meryem Uzerli, celebra Hurrem, din același serial îndrăgit, va juca rolul fiicei șefului mafiei începând cu episodul 53.

Distribuția

Oktay Kaynarca în rolul Hızır Çakırbeyli
Deniz Çakır în rolul Meryem Çakırbeyli
Sanem Çelik în rolul Ceylan Özsoy
Mujde Uzman în rolul Nazli
Yusuf Çakırbeyli în rolul Eniştesi
Tarık Ünlüoğlu în rolul Ünal Kaplan
Yunus Emre Yıldırımer în rolul Alparslan
Ozan Akbaba în rolul İlyas Çakırbeyli
Meryem Üzerli în rolul Suzi
Yalçın Hafızoğlu în rolul Hızır Ali
Sabina Toziya în rolul Hayriye Çakırbeyli
Arzu Gamze Kılınç în rolul Handan
Kenan Çoban în rolul Fahri
Incinur Dasdemir în rolul Aysen
Hakan Karahan în rolul Ozer
Turgay Tanulku în rolul Sahin
Sevinc Gursen Akyilid în rolul Hatice
Sevcan Yasar în rolul Esra


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.