luni, 21 august 2017

In bataia inimii - personajele
In bataia inimii - personajele
Hîzîr
Hîzîr - personajul principal masculin al serialului. Are 45 de ani, este de profesie inginer şi are şi 4 copii. Maică-sa îl strigă Hîzîr Reis. Evenimentul care-i schimbă viaţa este uciderea fratelui său mai mare, Omer, de către duşmanii lui din mafie. Din acel moment jură să-i găsească pe ucigaşi şi să-i pedepsească. La un moment dat, din cauza acestei dorinţe de răzbunare, intră la închisoare, apoi pătrunde în lumea interlopă, deşi nu ştie că tocmai şeful mafiei, Unal, a ordonat uciderea lui Omer. După ce ajunge în mafie şi Selim şi Ahmet sunt eliminaţi, urcă treaptă cu treaptă şi va fi ales şef în locul fostului şef mafiot, Unal Kalpan care este împuşcat la sfârşitul sezonului 1. În al doilea sezon, se arată lupta lui Hîzîr, ca şef mafiot, cu guvernanţii ai cărui prieten era cândva.

Meryem - este soţia lui Hîzîr, o femeie puternică. Ea ştie despre relaţia extraconjugală a soţului ei cu Nazlî, şi până la urmă se decide să divorţeze, însă este determinată să se răzgândească de întoarcerea acasă a lui Ozgur şi de soacra ei, Hayryie. Este împuşcată de oamenii lui Nurten în al doilea sezon.

Ceylan - a fost iubita lui Hîzîr şi are un copil cu el. A plecat din Istanbul împreună cu sora ei Handan. L-a iubit pe Hîzîr dar după căsătoria lui cu Meryem, a trebuit să-l uite şi să-şi continue viaţa, deşi sentimentele nu i se vor estompa niciodată. Va aştepta chiar şi douăzeci de ani ca să se răzbune pe aceia care au despărţit-o de el.

Alparslan - are 26 de ani şi multă vreme a trăit departe de familia Cakîrbeyli. După ce Ozlem moare, ajunge pe mâna mafiei, însă Hizir încearcă să-l ţină mai la distanţă de tot ceea ce se petrece acolo pentru că i-a fost încredinţat de fratele său.

In bataia inimii - personajele
Meryem, Ceylan, Unal, Suzi, Hayryie

Ilyas - are 30 de ani şi este fratele lui Cakîr.

Suzi - are 25 de ani şi este fiica lui Unal Kaplan.

Hîzîr Ali - este fiul lui Hîzîr cu Ceylan. Existenţa lui este ţinută secretă.

Hayryie - are 72 de ani şi este mama lui Hîzîr. E o femeie foarte puternică, autoritară şi uneltitoare. Îşi iubeşte copii şi nepoţii dar nu se suportă cu Meryem.

Fahri - este un bărbat pe care Hîzîr l-a cunoscut la închisoare. Are un suflet bun, dar uneori este ciudat. E unul dintre puţinii oameni de încredere ai lui Hîzîr.

Eniște - 41 de ani, soţul lui Hatice. Cel mai de încredere om al lui Hîzîr. Este pasionat de cursele de cai.

Vehbi - are 54 de ani şi este un fel de mentor al lui Hizir. Îl va ucide pe Serkan Koru.

Davut - are 60 de ani şi este un agent secret care se luptă direct cu mafia. Va fi ucis într-o explozie cu bombă a unei maşini şi va fi înlocuit de Serkan.

Omer şi Zeynep - 16 respectiv 18 ani, copiii lui Hîzîr cu Meryem.

Şahin aga - un bărbat de modă veche care-şi petrece jumătate din viaţă la închisoare. I-a fost greu să se acomodeze cu viaţa de acolo şi mereu a plănuit să evadeze sau să iasă cumva.

Unal Kaplan - are 57 de ani şi este capul mafiei. Întotdeauna îşi elimină adversarii încă de la primele amenințări ale acestora. Este un tip lipsit de compasiune pentru cei din jur, fie ei şi oameni apropiaţi şi nu are conştiinţă. Ajunge să fie cel mai mare duşmani al lui Hîzîr.

Rustem - are 61 de ani şi face parte din grupul celor 3 care au înfiinţat mafia, împreună cu Yusuf Çakîrbeyli şi Ünal Kaplan. Mai târziu Unal a încercat să-l omoare, dar el scapă şi fuge în Statele Unite unde colaborează cu CIA.Surse foto: twitter si youtube. Sursa articolului este wikipedia.Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.