miercuri, 2 august 2017

Elita societatii, episodul 23-24 rezumat




Rezumatul de față corespunde episoadelor 67-70 Happy Channel.

Elita societatii, episodul 23-24 rezumatKerem îl înţelege pe Mert şi, într-un fel, se împacă. Mai apoi Mert se sfătuieşte cu prietenul său cum să facă, şi conchide că o va minţi pe Bedia că s-a despărţit de Ece. Kerem nu e de aceeaşi părere, dar nu găsesc o soluţie convenabilă. Bedia este acasă şi aşteaptă un semn de la nepotul ei înainte să semneze acceptul pentru operaţie. Însă în loc de Mert, vine Kerem cu un ghiveci de flori pe care le numeşte flori ale speranţei. Mai târziu o vizitează şi Mert, care o minte că s-a despărţit de Ece şi îi dă să mănânce. Bedia îl crede şi se bucură de această veste, fiind acum dispusă să semneze că face operaţia.

Metin se sfătuieşte cu fetele sale dramatizând situaţia şi spunând că el nu vrea să divorţeze de Sureya, care oricum a înaintat dosarul de divorţ. Atât Cansu cât şi Begum nu sunt mirate de noutate, pentru că oricum relaţia dintre părinţii lor nu mai era de mult una normală. Sureya se duce acasă la Ișil cu lucrurile lui Metin drept cadou şi cu nişte jocuri pentru Ela, anunţând-o că va divorţa. Ișil se bucură şi e gata-gata s-o ia în braţe, dar Sureya se trage un pas înapoi, spunându-i că nu e cazul.

Cansu, bănuind că în spatele denunţului împotriva lui Metin este şi Kerem, o întreabă pe contabilă despre ce documente i-a cerut şeful ei, dar femeia se eschivează şi pleacă în alt birou cu treburi. Mai apoi Cansu îl surprinde pe Kerem în parcare, vorbind la telefon cu Levent, iar după ce acesta închide şi pleacă, ea îl urmăreşte, însă Kerem se duce să se întâlnească cu un dealer auto, să-și vândă mașina ca facă rost de banii pe care îi datorează taică-său băncii. Imediat după aceea Kerem ia un taxi şi merge la banca de unde vrea să facă un împrumut ca să-şi împlinească visul de a-şi construi o casă pe terenul de la părinţi. Dar acolo află că acea bancă nu-i poate da împrumutul. Între timp Cansu se duce acasă la el şi află de la o vecină că Yilmaz şi Ayșen s-au certat cu fiul lor şi au plecat în satul natal. Cansu îl contactează pe Mert, se întâlnesc, şi de la el află totul despre ce s-a întâmplat cu Kerem, cum a dat jumătate din banii meritaţi pentru treaba de la Oliva femeii despre care credea că e mama lui Cansu şi cum vrea acum să-şi vândă maşina ca să plătească acea datorie, pentru care are casa ipotecată.

Cansu, auzind toate astea, se duce să rezolve problema datoriei şi îi cumpără lui Kerem o maşină ultimul model. El, însă, se supără şi refuză, la început, apoi, pentru că Cansu îi spune că a făcut totul doar că să-l ajute şi să-l facă fericit, acceptă şi amândoi pleacă din parcare cu un taxi. Însă Begum, căreia Kerem tocmai îi spusese că nu e nimic între el şi sora ei mai mică, l-a urmărit şi i-a văzut pe cei doi îndrăgostiţi îmbrăţişându-se şi stând de vorbă. Enervată şi cu dorinţa de a se răzbuna pe Kerem, pe care începuse să-l placă, o sună pe maică-sa să se întâlnească la Oliva.

Sureyya ajunge la Oliva şi se duce val-vârtej la Kerem în birou ameninţându-l, arătându-i că ştie ce a făcut Cansu şi acuzându-l că e un vânător de zestre. În acest timp Cansu o ajută pe Ece la servit, pentru că după ce Ercan a sugerat să se schimbe meniul lui Sude cu unul tradiţional, clienţii au început să umple restaurantul. Sureya o vede pe Cansu servind la o masă şi se enervează.

Ece se întâlneşte cu una din servitoarele Bediei pe care o rugase să-i aducă unele din lucrurile lui Mert. Cansu se duce să-l întrebe pe Levent de ce l-a denunţat pe taică-său, iar acesta îi spune franş că o iubeşte pe Sureya şi că vrea să stea cu ea toată viaţa. (Aici începe episodul 69 Happy Channel) Seara, Mert se duce acasă la Ece şi îi spune că trebuie să stea la bunică-sa o vreme, până când se răzgândește în privința dezmoștenirii (nu-i spune că are cancer), asigurând-o că n-o minte, şi că se vor căsători după aceea. Ece plânge și începe să-i adune lucrurile într-o geantă de voiaj.

La vila Koran Sureya o ceartă pe Cansu pentru că s-a împăcat cu Kerem şi până la urmă ea pleacă la el acasă. Kerem este sincer şi îi spune că el împreună cu Levent l-au denunţat pe Metin, apoi cei doi se ciondănesc şi intră în casă, unde Kerem îi povesteşte de ce a făcut toate astea, spunându-i că locuința este sub sechestru din cauza unei mașinațiuni de-a lui Metin. Cansu, totuşi, pleacă înapoi la vilă, unde Sureya îi promite lui Begum că-i desparte pe Cansu şi Kerem doar s-o lase să facă ceea ce ştie ea. Kerem îi sună pe părinţii lui şi îi roagă să vină înapoi că el nu vrea să rămână omul care a crezut că poate fi. Aysen şi Yilmaz revin imediat acasă, bucuroşi că lucrurile intră în normal.

A doua zi Bedia este dusă la spital pentru operaţie, dar începe să sângereze şi Kerem se oferă să-i doneze sânge. Sureya se duce acasă la Ayse şi Yilmaz şi le explică de ce nu vrea ca Cansu să fie cu fiul lor, pentru că şi ea a avut o astfel de căsnicie, cu un bărbat sărac, şi Metin a făcut-o să sufere. Întâmplător, Yilmaz şi Aysen sunt de partea ei, considerând că fiecare trebuie să-şi ia partener pe cineva din aceeaşi pătură socială. Sureya organizează o nouă masă, acasă la Kerem, unde vine şi Cansu, fără să ştie ce-i aşteaptă. Acum cei trei părinţi încep să discute despre ce nepotrivită este relaţia dintre copiii lor, dar se iau la ceartă pentru că Sureya se apucă să îi jignească. Cansu şi Kerem se duc la bucătărie şi se sărută, Sureya găsindu-i îmbrăţişaţi. Nervoasă, văzând că planul pus la cale de ea n-a reuşit, o ia pe Cansu la vilă şi încearcă s-o încuie în casă luându-i cheile. Cansu, însă, se pregăteşte, se îmbracă, şi noaptea târziu, ia cheile de pe noptiera maică-sii care doarme, şi pleacă la Ece.


Însă în ziua respectivă Metin, care nu vrea să divorţeze, îl pune pe avocatul lui s-o urmărească pe Sureya şi să o fotografieze împreună cu Levent, ca să demonstreze la tribunal că şi ea îl înşeală. Ocazia survine imediat, pentru că Levent, fiind rudă cu Bedia, vine la spital şi în acest context cel pus pe urmele Sureyei o pozează cu uşurinţă. La rândul ei Sureya se duce la Ișil şi o roagă să depună mărturie la divorţ că este iubita lui Metin. Begum, văzând că nu o poate manipula pe Sureya, îşi îndreaptă jocurile spre taică-său şi îi spune despre implicarea lui Kerem în denunţ, apoi îi arată o scurtă înregistrare pe telefon cu care i-ar demonstra că Kerem îi face curte atât lui Cansu cât şi ei. Metin se enervează şi promite să acţioneze în consecinţă.

Cansu se duce acasă la Ayse şi la Yilmaz şi îl aşteaptă pe Kerem, apoi le spune celor trei că a venit acolo ca o femeie îndrăgostită care nu renunţă la iubirea ei, şi nu ca o bogătaşă. Yilmaz o înţelege, dar o întreabă ce o să facă atunci când maică-sa îşi va pune în aplicare intrigile şi îi va face din nou să sufere? Cansu nu mai are replică şi iese din casă, iar Kerem o urmează. Yilmaz se duce după ei şi îl pune pe Kerem să aleagă între ei doi şi Cansu...

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Elita societatii ep. 21-22 tr                                     urmează: Elita societatii ultimele episoade

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Elita societatii - prezentare.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.