duminică, 10 septembrie 2017

Iubire si razbunare episoadele 34-35 rezumat




Iubire si razbunare episoadele 34-35 rezumatÎn timp ce are loc înmormântarea lui Mithat, fratele lui Adalet, din închisoare, scrie un scurt mesaj pe o foaie şi îl trimite lui Cesur. Mesajul este citit, conform regulamentului, şi de ofiţerul care verifică toate scrisorile. Suhan se duce acasă la ea să caute nişte acte de proprietate şi testamentul mamei ei într-un seif. În acest timp, la fermă Fugen iese de la duș pentru că apa, inclusiv aceea din rezervor, s-a terminat.

Bulent se duce în spatele garajului lui Rîfat şi descoperă tunelul secret şi apoi tablourile luate de la Tahsin. El ţine legătura telefonic cu Banu şi îi spune tot ce face şi ce găseşte, dar nu ştie că şi acolo sunt camere de supraveghere şi că, fără să ştie, a acţionat butonul de alarmă de la poliţie. La vilă, Tahsin vine acasă şi o găseşte pe Suhan încă acolo. Între ei are loc o scurtă ceartă şi el este cât pe ce să-şi lovească fiica, dar Korhan îl opreşte.

Suhan pleacă înlăcrimată de acasă, şi întoarsă pe dos, pentru că Tahsin a ştiut s-o facă să se îndoiască din nou de Cesur. Kemal l-a anunţat pe Cesur că nu mai au nici apă şi acesta îşi dă seama că nu este în ordine ce se întâmplă. După ce verifică şi află că nu a fost nici o avarie în zona şi că doar ei n-au curent şi apă, se duce la cei responsabili, Mehmet şi primarul, şi ameninţă că face plângere la prefectură. Acum, prietenii lui Tahsin au o problemă şi nu ştiu cum e mai bine - să-i redea utilităţile lui Cesur ca să nu-și facă de lucru cu prefectul, dar să se pună rău cu Tahsin, ori să nu cedeze?

Iubire si razbunare episoadele 34-35 rezumatKorhan, care de la o vreme investiga pe cont propriu identitatea Hulyei, şi văzuse că Cahide se interesa cum se poate obţine viză de Statele Unite pentru ea, află de la poliţie că este o prostituată cu cazier şi că foloseşte diverse nume şi prenume false. Tahsin este sunat de Bulent care a găsit în tunelul lui Cesur tabloul bunicilor acestuia. Bătrânul îl îndeamnă pe Bulent să ia toate tablourile, deşi nu ştie că Cesur vede ce se întâmplă şi chiar înregistrează ce vorbesc ei la telefon. Însă pentru că imediat vine poliţia, Bulent trebuie să lase totul baltă şi să fugă ca să nu fie prins în flagrant.

Tahsin, în furia lui datorată căsătoriei lui Cesur cu fiica-sa, ameninţă pe toţi cei care lucrează în fabrica de sticlărie că dacă nu părăsesc locurile de muncă, vor avea probleme cu el. Astfel, Suhan se trezeşte cu comenzile în aer şi cu fabrica goală. După o criză de nervi în care sparge mai multe sticle, se potoleşte şi Cesur îi promite că va rezolva problema. Rîfat este arestat din nou, pentru furtul tablourilor, iar Tahsin primeşte o veste proastă: Mehmet a fost demis de către prefect în urma plângerii lui Cesur şi acum vine la post un nou comisar care redeschide toate vechile dosare clasate, legate de trecutul lui Tahsin. Adalet se teme acum cel mai mult, pentru că ea este făptuitoarea dublei crime.

Suhan se duce la fermă şi seara se uită din nou la filmul nunţii lui Şirin cu Kemal şi la un moment dat văd tabloul cu bunicii lui Cesur atârnat pe perete în casa lui Tahsin. Fugen îl vede şi ea şi încearcă să-şi amintească numele soacrei ei. Suhan se duce în casa de oaspeţi, unde a petrecut noaptea cu Cesur şi îmbrăţişează haina lui din care cade o cutiuţă cu inelul cumpărat pentru ea. Korhan hoinăreşte cu maşina prin oraş pe unde ar putea să dea de Hulya şi la un moment dat o zăreşte. Urmează o alergătură ca-n filme, dar Hulya reuşeşte să ia un taxi iar Korhan este oprit de nişte poliţişti.

La sediul poliţiei este chemat Tahsin să recunoască tablourile, dar el minte că n-a avut niciodată pe perete tablourile acelea, mai ales cel cu bunicii lui Cesur. Acasă, văzând că tablourile rămase sunt copii, le distruge şi le aruncă în foc înciudat. El acum crede că dacă neagă că le avea, totul se va opri aici şi poliţia nu va mai scormoni după adevărul despre crimele de acum 30 de ani. Tahsin se duce cu maşina la fermă, să facă pace cu ginerele său, şi exact în acel timp vine curierul cu scrisoarea de la Rîza. Tahsin îl obligă pe poştaş să-i predea lui plicul, după care omul îl minte pe Cesur că i-a pus o factură în cutie.

Când bate la uşă şi Cesur deschide, rămâne uimit să-l vadă pe Tahsin acolo ...


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Iubire si razbunare, ep.30-33                               urmează: Iubire si razbunare ep. 36-38

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.