luni, 11 septembrie 2017

Iubire si razbunare episoadele 36-40, Happy, rezumat




Iubire si razbunare episoadele 36-38, Happy, rezumatLa o a doua încercare de a o urmări pe Hulya, Korhan vede că aceasta se întâlneşte cu Cahide, şi apoi se arată cum Hulya ar fi vrut să-i şantajeze pt că a salvat pe telefon câteva secvenţe cu Korhan, dezbrăcat, şi ea, în pat. Dar lucrurile nu merg aşa cum au aranjat cele două amice, Korhan stricându-le planurile. El o ia cu forța pe Hulya s-o ducă la poliţie s-o reclame. Ajunşi acolo, Hulya din nou minte cu nonşalanţă însăilând o poveste pe care Korhan, pe alocuri, o crede, despre cum Cesur ar fi infiltrat-o pe ea în casa lor, printr-un intermediar. Până la urmă Korhan renunță la a depune plângere împotriva ei. Problema adevărată se iveşte însă, mai târziu, când Hulya chiar o ameninţă pe Cahide că dacă nu-i face rost mai repede de paşaport (care este la Korhan), pune pe internet pozele compromițătoare și la un moment dat chiar va face asta.

Tahsin ar vrea să plece când o vede acolo pe fata lui, dar apare Fugen, care uitase cine este el şi îl pofteşte în casă. Tahsin rămâne nemişcat în fața tablourilor originale puse acum pe pereţii sufrageriei lui Cesur. După ce bătrânul pleacă, Cesur vede că nu are nicio factură în cutia poştală iar Kemal îşi aminteşte că, de fapt, curierul venise cu un plic. Acum ni se arată că plicul a fost luat de Tahsin, citit mesajul şi ars în fața lui Adalet, ca s-o liniştească. (Aici începe episodul 38 Happy) După aceea bătrânul Korludag se întâlneşte pe malul unui lac cu vechii săi acoliţi, Mehmet, primarul şi încă un ştab al orăşelului, ca să dezlege misterul scrisorii lui Rîza şi să continue restul jocurilor lor încâlcite la maximum deja.

Iubire si razbunare episoadele 36-38, Happy, rezumatMihriban şi Bulent n-au nici un succes în a-i convinge pe foştii lucrători de la sticlărie să revină la lucru. Cesur discută şi el cu oamenii, în timp ce Suhan lucrează la fabrică cu cine poate. Şirin greşeşte sticluţa care trebuia făcută în câteva sute de exemplare şi acum Suhan are sticluţe de parfum gravate cu o poezie auzită de la Fugen. Korhan vine la sora lui să-i spună să nu aibă încredere în Cesur pentru că el de la bun început a urmărit să-i ia lui Tahsin ceea ce are. Noaptea, oamenii lui Mehmet devastează farmacia lui Adalet, pentru ca lumea să creadă că e un fel de răzmeriţă împotriva noului comisar venit pe postul de şef al poliţiei ca și a faptului că dacă vechea gardă a fost demisă, lucrurile vor scăpa de sub control. La masa unui restaurant fără clienţi, Cesur reuşeşte să-i dea soţiei lui inelul cumpărat de ceva vreme.

După aceea amândoi merg în oraş şi Cesur vrea să aplaneze conflictul străzii, dar se trezeşte că este atacat. Cineva din mica mulţime dă cu o piatră în capul lui Tahsin rănindu-l uşor. În vremea asta Salih dă foc la o anexă a conacului şi tot el strigă lumea să vină să ajute la stins incendiul. Suhan şi Cesur pleacă spre casă, dar pe drum Suhan, confruntată cu asemenea situaţie teribilă, aflată între familia ei şi soţul ei, se ceartă cu Cesur şi îi cere să înceteze acest război. Cesur merge la ferma lui iar Suhan se duce acasă la taică-său.

Iubire si razbunare episoadele 36-38, Happy, rezumatA doua zi fiecare are câte ceva de făcut. Cesur se interesează de mesajul de la Rîza (despre care crede că e din partea lui Turan, la început) şi se duce cu Banu la el la închisoare, iar Rifat, cercetat în stare de libertate, îl urmăreşte comisarul Mutlu care s-a dus să-l vadă pe Rîza. Suhan pătrunde pe ascuns în podul vilei ei ca să ia de acolo un album vechi, rămas amintire de la mama ei. Însă în acel moment aude ce vorbește Adalet la telefon cu Tahsin și află că aceștia au un secret întunecat pe care-l împărtăşesc amândoi, pentru că Adalet vrea neapărat ca Cesur să fie împiedicat să-l vadă pe Rîza. (Aici începe episodul 40 Happy)  Atunci Suhan îşi dă seama că apele sunt prea tulburi ca să-i ceară soţului ei să înceteze războiul şi îi dă undă verde să continue pe calea legală.

Seara, pentru că este 14 februarie, ziua de naştere a lui Suhan, primeşte o invitaţie la o expoziţie de pictură, unde sunt doar ea şi cu Cesur, şi o masă cu cina pregătită pentru ei doi. Cesur îi face cadou soţiei lui un calendar special. Rîfat îl înştiinţează prin mesaj vocal, pt că are telefonul închis, că Rîza este transferat la o altă închisoare iar el e pe urmele maşinii. La o intersecţie are loc un accident şi Rîfat este rănit grav la cap, iar Rîza scapă....


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!



a fost: Iubire si razbunare, ep. 34-35                urmează: Iubire si razbunare ep. 41-43

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.