sâmbătă, 14 octombrie 2017

Iubire si razbunare episoadele 25-26 tr, 74-76-78, Happy




Iubire si razbunare episoadele 25-26 tr, 74-76-78, HappyCesur o găseşte doar pe Suhan în cameră, pentru că Rîza este ascuns în baie. Ea îl zoreşte să plece de acolo, că dacă-i vede cineva. Cesur observă că Suhan este răvăşită şi nu află că ea a văzut filmul în care Tahsin îl omoară pe Salih. Suhan doar îi spune că tatăl ei i-a cedat lui Rîza tot acel hotel. Cesur ia legătura cu Rîfat şi îl întreabă de unde poate face rost de nişte fier. La un moment dat Suhan nu mai poate ţine secretul şi îi spune tatălui ei că ştie adevărul. În acelaşi timp Adalet află de la Necla că soţul ei este pe moarte.

Tahsin îl contactează pe Turan pe care-l pune să-l spioneze pe Riza, dar acesta nu acceptă să intre în acest joc. Pe de altă parte, Hulya îl avertizează pe Riza că Turan nu este un tip de încredere, iar ea află de la el despre starea de sănătate a lui Tahsin. Auzind asta, se grăbeşte să-l seducă şi în noaptea respectivă se duce la el în pat minţindu-l că s-a îndrăgostit. Bineînţeles că bătrânul o dă afară din cameră, dar ea pare sigură pe ea şi încrezătoare că va reuşi ceea ce şi-a propus. A doua zi îl abordează din nou, la micul dejun, dar Tahsin o pune să-şi facă bagajele şi să plece a doua zi.

În campania electorală din cursa pentru Korludag Mihriban şi Tahsin se înfruntă la microfon, într-o adunare populară. Mihriban e susţinută de Cesur, dar Tahsin vine cu bani de aur pe care-i împrăştie mulţimii. Aparent, este clar cine va câştiga preşedinţia oraşului. La închisoare lui Adalet i se face rău (intenţionat a luat nişte pastile) şi este dusă la infirmerie, unde Necla o ajută să evadeze, îmbrăcată cu hainele ei de asistentă. Riza este luat pe sus de nişte indivizi deghizați în polițiști şi dus într-o cuşcă din bare de oţel unde este încuiat, în mijlocul unei hale dezafectate. Apare Cesur şi îi cere să vorbească dar Riza pretinde că omul lui a anunţat deja poliţia. Cesur nu muşcă momeala şi îl lasă pe Rîza acolo, el aşezându-se pe un scaun, însă acesta nu e dispus să vorbească.

Poliţia face o descindere acasă la Tahsin în legătură cu evadarea lui Adalet. Bineînţeles că ea nu este acolo şi bătrânul nu ştia ce a făcut soţia lui. Necla îl sună pe Tahsin seara, ca să-i spună să se întâlnească cu Adalet la o casă de vară de pe deal. Hulya îl pândeşte şi se pregăteşte să-l urmărească. Tahsin se duce dimineaţa şi cumpără de mâncare, ca să-şi petreacă ziua cu soţia lui. Suhan bănuieşte că Cesur este implicat cumva în dispariţia bruscă a lui Rîza şi urmăreşte maşina lui Rifat, în care se află Cesur pitit pe bancheta din spate, ca să nu fie văzut. Suhan se duce în hala în timp ce Cesur pleacă pt scurt timp, dar ea nu are cum să se ascundă şi el o găseşte, mirat că se află acolo. Ea nu reuşeşte să-l convingă să-i dea drumul lui Riza, şi este nevoită să plece.

Iubire si razbunare episoadele 25-26 tr, 74-76-78, HappyLa companie are loc o nouă licitaţie, dar pentru că Bulent joacă dublu, îi dă informaţia dorită lui Korhan, prin Cahide, dar vorbeşte cu Tahsin şi acesta va licita cu puţin mai mult, şi câştigă din nou. Când Korhan o sună, nervos, pe Cahide, ea îi spune că Bulent era spionul. Acum Mihriban află că propriul ei fiu a trădat-o iar el se simte mândru de asta, pentru că Tahsin, zice el, a avut mai multă încredere în el decât ea, care-l ridică mereu în slăvi pe Cesur. Suhan aranjează cu Turan o înscenare în care el ar fi răpit-o, ca să-l determine pe Cesur să facă schimbul cu Riza. Cesur pică în plasa astfel întinsă şi îl eliberează pe Riza pentru Suhan, dar când revine la hală, împreună cu ea, scoate dintr-o cutie un dispozitiv de înregistrare pe care l-a lăsat pornit în ideea că Riza va vorbi. Suhan e acum preocupată să subtilizeze acel aparat ca să nu vadă Cesur ce a discutat ea cu Riza.

Hulya revine la casa de pe deal şi o vede pe Adalet înăuntru, apoi o denunţă la poliţie. Mai vedem cum în timp ce poliţiştii percheziţionează casa, că Tahsin îi priveşte de la distanţă, din pădure, iar ei pleacă pt că nu găsesc pe nimeni acolo. Adalet se întâlneşte cu Rîza în pădure şi îl ameninţă cu pistolul, spunând că dacă-l împuşcă pe el, ea şi Tahsin vor avea zile senine cât va mai avea el de trăit. Riza caută s-o determine să nu apese pe trăgaci...

Cesur face duş iar Suhan îi cotrobăie în haină după mini-camera spion. Dar când tocmai o găsise, el iese din baie şi îi ia camera spunându-i că trebuie să știe ce ascund ea şi Rîza de el. După ce vede ce au vorbit cei doi, îi cere explicaţii şi o întreabă ce ştie Rîza în legătură cu tatăl ei de spune că nu poate să-i apere pe amândoi. Suhan se îmbracă şi pleacă fără să-i dea vreun răspuns. Însă acum Riza este ajuns acasă, iar Turan e foarte tulburat. Şeful lui are nişte zgârieturi pe mâini şi amândoi vor să scape de haine. Deocamdată nu ni se arată ce s-a întâmplat în pădure, cu Adalet, însă ea e dispărută. Comisarul se duce acasă la Tahsin şi îi spune că soţia lui a fost denunţată de o femeie. Hulya ascultă de după perete ceea ce discută ei doi şi nu este bucuroasă auzind că Adalet n-a fost prinsă.

Iubire si razbunare episoadele 25-26 tr, 74-76-78, HappyCesur şi Suhan abia acum află de evadare şi amândoi cred că Tahsin a făcut asta. Suhan chiar îi reproşează tatălui ei că din cauza minciunilor lui trăieşte o viaţă de coşmar. La răspântia de drumuri din pădure Cesur îi taie calea lui Tahsin şi îi cere să-i spună adevărul despre ce a făcut împreună cu Rîza. Tahsin îi spune că nu ştie, doar că ştie că omul l-a şantajat că are nişte informaţii şi că i le-a transmis şi unui apropiat, însă nu are idee cine ar putea fi acesta. Când apare şi Suhan în zonă, Cesur pleacă, iar Tahsin o întreabă dacă Alemdaroglu a aflat ceva. Suhan îi spune că nu, însă nu era greu să-şi dea seama că Rîza ştie ceva important. Cesur se duce acasă şi se sfătuieşte cu Rîfat care se oferă să-l ajute prin intermediul unui prieten de-al lui din poliţie, însă are nevoie de o zi ca să adune datele.

Relaţia dintre Bulent şi Mihriban se înrăutățește, el reproşându-i mamei sale că toată viaţa a acţionat mânată de ura pt Tahsin pentru că a lăsat-o singură în faţa altarului, şi că nu l-a iubit nici pe el, singurul ei copil. Serhat ia masa cu Rîza la hotel şi îi vede zgârieturile dar acesta spune că sunt de la o femeie, în aşa fel încât comisarul să creadă că are vreo iubită. Cesur îl pune pe Kemal s-o urmărească pe Suhan. Aceasta se duce să discute cu Korhan, îi spune despre boala tatălui lor şi îi sugerează să se împace cu el, că nu se ştie cât mai are de trăit. Seara, Suhan organizează o masă în familie la conac iar Cahide aduce vorba de avere şi de faptul că hotelul a fost dat altcuiva. Cina se năruie rapid sub o ceartă de zile mari, iar Cahide şi Korhan pleacă înfuriaţi de la masă. Bulent se întâlneşte cu Banu şi îi propune să se căsătorească, dar ea ezită să dea un răspuns cert şi motivează că nu e aşa de simplu pentru că are un copil.

Iubire si razbunare episoadele 25-26 tr, 74-76-78, HappyCesur se duce la Necla să o întrebe cum a evadat Adalet, dar ea spune minciuna că Adalet ar fi lovit-o şi nu îşi aminteşte altceva, dar mai apoi recunoaște adevărul, că ea a ajutat-o și că Tahsin n-are legătură cu evadarea, apoi menționează că Adalet n-a mai sunat-o de când cu denunţul. Că  trebuia atunci să se întâlnească cu Rîza dar asta e tot ce ştie de ea. Cesur varsă toate cele aflate la Rîfat care tocmai venea şi îi aduce veşti de la amicul său poliţist. Astfel, află că, într-adevăr, Rîza a comunicat cu un tip, Hikmet, care ar putea fi un prieten din închisoare, dar care a ieşit cu un an înaintea lui. Când, seara, se duc amândoi la adresa acelui om, nu găsesc pe nimeni acasă şi amână întâlnirea pe o dată ulterioară.

Cahide îl sună pe Bulent şi îl ameninţă că-i va spune lui Tahsin că el a dat foc fermei lui Cesur când bătrânul se afla în vizită acolo. Într-adevăr, ea este în drum spre vilă şi, cu toate că Bulent vine şi el imediat, Cahide apucă să-i spună bătrânului cine a dat foc fermei. Surprinzător, Tahsin n-o crede pe Cahide, pentru că Bulent a demonstrat că e de partea lui, şi o dă afară din casă făcând-o mincinoasă. Mai apoi ea vine să discute cu Hulya să-i vândă înregistrările pe care le are, dar femeia o ţine în şah pentru că se duce şi îi oferă înregistrările şi lui Bulent, care licitează mai mult și le obține.

Rîza o invită pe Suhan la un restaurant, ameninţând-o că dacă nu acceptă, îl omoară pe Tahsin. Kemal o vede vorbind la telefon şi o urmăreşte, aşa cum i-a zis Cesur, seara, la plecare. Rîza îi face o curte asiduă lui Suhan în timp ce iau cina şi îi spune că s-a îndrăgostit de ea cu 11 ani în urmă când i-a văzut poza în ziare. Apoi încearcă s-o facă să creadă că nu este decât o unealtă a răzbunării în mâna lui Cesur şi că el n-o iubeşte cu adevărat. În timp ce vorbesc şi o invită la dans, Kemal şi Turan stau de vorbă în faţa restaurantului. Cesur apare şi se repede la Rîza, înfuriat peste măsură, lovindu-l puternic. Suhan abia îl potoleşte şi îl face să renunţe să-l mai însângereze.

Cesur îl caută pe Hikmet şi îl găseşte abia într-un restaurant fast-food. Acesta o ia la fugă când îl vede pe Alemdaroglu, dar la un moment dat îi lasă geanta pe care o are şi dispare. Cesur găseşte un laptop în acel rucsac şi pe el, înregistrarea morţii lui Salih. Când se întâlneşte cu Suhan, ea îl roagă să nu meargă la poliţie pentru că n-ar vrea că tatăl ei să-şi petreacă ultimele zile târât într-un proces sau chiar la puşcărie, pentru că nu are probe să demonstreze că el nu e implicat în moartea lui Fugen. Cesur la început n-o ascultă, dar când ajunge la poliţie cu CD-ul, se răzgândeşte apoi i-l dă lui Suhan considerând că e de datoria ei să ia o decizie. Suhan nici ea nu se poate hotărî în vreun fel și pasează responsabilitatea către Șirin, trimițându-i ei CD-ul și o scrisoare. Mai târziu Suhan se duce la medic să afle rezultatele analizelor lui Tahsin şi i se spune că într-adevăr bătrânul are boala de care era bănuit şi care nu se poate trata. Suhan însă, doreşte să afle şi părerea altui medic, pt că ea crede că trebuie să existe un tratament. Doctorul se tulbură când o aude că vrea să meargă la un specialist în Istanbul, dar nu are încotro. După ce pleacă Suhan, se relevă că tot jocul cu boala incurabilă era manevra lui Tahsin, ca să scape de acuzaţii. Suhan îl ceartă pe taică-său pentru tot teatrul jucat şi îi reproşează că, din cauza minciunilor lui, l-a pierdut pe Cesur.

Iubire si razbunare episoadele 25-26 tr, 74-76-78, HappyRîza îi tot trimite sms-uri bătrânului ca şi cum ar veni din partea lui Adalet, spunându-i că se va ascunde o vreme. Dar într-o zi îl cheamă la locul din pădure unde ea este îngropată. Acum ni se arată că atunci când Riza era ameninţat cu pistolul de Adalet, din spatele ei, Turan a lovit-o cu un bolovan în cap şi ea a căzut. Rîza s-a apropiat să vadă dacă mai trăieşte, însă Adalet se prefăcea leșinată şi l-a atacat pe fratele său din nou. Rîza n-a avut altceva de făcut decât s-o sugrume până când a murit. Împreună cu Turan au îngropat-o acolo, exact în locul în care Adalet şi-a dat sufletul.

În finalul episodului, Suhan se întâlneşte cu Cesur pe faleză şi îi spune că n-a făcut avort. El se bucură foarte mult şi propune să se recăsătorească rapid, dar ea răspunde că nu va face acest pas până când el n-o să renunţe la răzbunare şi n-o să devină vechiul Cesur, pentru ea, pentru copilul lor...

Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin





a fost: Iubire si razbunare, ep. 23-24/66-72                                     urmează: Iubire si razbunare ep. 27-28/ 80-86 Happy

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Brave and beautiful prezentare.







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.