miercuri, 8 noiembrie 2017

Mireasa din Istanbul, ep. 2-3, rezumat




Mireasa din Istanbul, ep. 2-3, rezumatFaruk și Surreya se hotărăsc să se căsătorească, iar când ajung la conac și îi anunță pe ceilalți, vestea cade că un trăznet asupra tuturor. Întrevederea dintre Esma și Surreya este distructivă și doamna casei o consideră pe tânăra violonistă șarpele care i-a pătruns în familie. Efectul acestei vești asupra lui Ipek și Osman este și mai complicat. Ipek își vede visele spulberate, iar Osman este mușcat de gelozie. În schimb Fikret, care o iubește pe Ipek, dar până acum nu avea nici o șansă la ea, începe să spere că soarele va răsări și pe ulița lui.

Surreya se vede pusă în fața unei provocări pe care nu știe cum s-o manevreze. Acționează cu mândrie personală dar trebuie să-i facă față Esmei, care începe să țeasă tot felul de intrigi și să se poarte umilitor cu ea. Văzând așa, Surreya pleacă de la conac, pentru că nu poate să suporte acest trai. Faruk nu renunță la ea, deși asta și-ar dori maică-sa, și pleacă după ea. În aceste condiții, Esma nu se resemnează, chiar dacă cei doi vor deveni soț și soție. Un război dur începe între mamă și fiu, între soacră și noră.

Mireasa din Istanbul, ep. 2-3, rezumatFaruk nu se răzgândește în legătură cu căsătoria, iar Esma coace niște gânduri. Știind că Fikret o iubește fără speranță pe Ipek, le hotărăște soarta. Ipek, care nu vrea să renunțe la visul de a deveni o Boran, acceptă propunerea, deși ea nu are sentimente pentru Fikret. Dar se gândește că măcar așa, va fi în preajma lui Faruk și poate va reuși să-l despartă de Surreya. Esma Sultan începe pregătirile pentru o dublă nuntă, care urmează să aibă loc chiar de ziua de naștere a lui Fikret.

In ciuda a ceea ce se întâmplă în jur, Faruk și Surreya iși trăiesc dragostea la maximum. Esma o tot dădăcește cu regulile casei și cu ceea ce are de făcut o mireasă în casa soțului ei, dar Surreya este o femeie hotărâtă și iubirea pentru Faruk o face să treacă peste toate problemele. Când vine ziua nunții, mătușa lui Surreya, Sanem, vine la Bursa ceea ce-i prilejuiește reamintirea unor momente neplăcute din trecut. Apariția ei parcă aruncă o umbră asupra evenimentelor care vor avea loc.

Vagabondul care o urmărește, obsedant, pe Surreya, vine după ele și amenință, o hărțuiește pe violonistă prin sms-uri mereu. Un dezastru urmează să se întâmple, dar nimeni nu-l poate prevedea. La un moment dat, Surreya are o confruntare directă cu Omer, pe o stradă lăturalnică, pe când mergea cu Esma și cu Sanem la cumpărături, și îi spune s-o lase în pace, dar mai mult îl întărâtă.

Mireasa din Istanbul, ep. 2-3, rezumatIn seara celor două nunți, vagabondul face rost de haine bune și vine cu un imens buchet de flori, după care se ascunde ca să nu-l vadă Sanem, și în care bagă și pistolul pe care l-a luat cu el, astfel că atunci când este controlat corporal cu detectorul de metale, este găsit în regulă și e lăsat la petrecere. După ce are loc dubla ceremonie, el vine în fața mirilor agitând pistolul, apoi îl pune la tâmplă, să se sinucidă în fața femeii iubite. Faruk se repede la el să-l oprească. Se aude o detunătură, iar Surreya e îngrozită. Esma își strigă fiul, disperată ....


Dacă ți-a plăcut, dă mai departe!

Google plus pin





a fost: Mireasa din Istanbul, ep. 1                                     urmează: Mireasa din Istanbul, ep. 4-5

sursa foto: capturi video de pe youtube

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Rezumate seriale.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.