luni, 3 mai 2010

Extraterestrii exista

Azi dimineata am citit stirea de la Antena 3, despre Giovanna, o femeie din Italia, care a avortat un fat extraterestru.   

Acest articol (http://www.antena3.ro/stiri/bizar/contact-cu-extraterestrii-o-italianca-sustine-ca-a-ramas-insarcinata-cu-o-creatura-de-pe-alta-planeta_97813.html)  

are si un film, titrat in engleza. Accesati linkul si apoi derulati putin pagina, pana la filmuletul cu pricina. Eu nu-l gasesc socant, ci doar extraordinar - mereu am zis despre mine ca sunt o extraterestra :) insa acum, chiar poate fi adevarat ca se va naste o noua rasa hibrid pe Pământ.  

Uneori ma gandesc cine o fi fost cu adevarat Iisus, nascut din Maria care a acceptat sa primeasca copil in ea (de unde, oare ?!) si a cui lume a salvat-o El? Si cine era Noe, copilul alb printre fratii lui de alta specie (rasfoiti Biblia :) ) si cine om fi noi, urmasii lui Noe...  despre cine vorbeste Geneza cand se refera la fiii cerului care au intrat la fiicele oamenilor si au avut copii cu ele? :) just think about it smiley icons
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular sunteți de acord cu stocarea și utilizarea datelor dvs. de catre acest site web. Personal, nu am acces la alte date decât cele care apar în comentariul dv. (username +link de blogger/google sau site) și pe care nu le stochez si nu le folosesc la nimic.

Copyright © Pulbere de stele. All Rights Reserved.
Blogger Template by The October Studio