marți, 29 iunie 2010

Mancata de tantari (Creta 2010)

Azi e ultima zi in Creta. E soare, parca e mai arsita decat de obicei, noaptea transpiri de caldura si de zapuseala, nu poti dormi si mai stai pe balcon admirand luna, peisajul si uite asa te mai racoresti.
Ieri am vizitat fortareata venetiana de la Rhetimno, satul lui El Greco - Fodele, situri arheologice, o biserica din sec. 11 construita pe ruinele celei din sec. 5, iar azi abia astept sa vad palatul regelui Minos, de la Knossos.
Mai am vreo 40 de euro - sper sa-mi ajunga si sa nu mai chinui cardul. Avea dreptate taica'meu care zicea ca daca as fi strans banii cheltuiti prin excursii as fi avut acum apartamentul meu. Are perfecta dreptate. Dar as fi avut sufletul sarac si fara amintiri.

Si cum ziceam in titlu, vin acasa, bronzata ca un tractorist, sau, ma rog, ca un arheolog, eufemistic vorbind :) ca am cautat fosile pe coclaurile pline de morminte romane din Matala, dar vin si muscata de țânțari intr-un hal in care nu cred ca ati mai vazut. Pun si o poza, spre luare aminte voi, cei ce vreti sa vizitati insula Creta pe timp de vara.
Cam asa arata mana mea cea stanga. Va asigur ca fața nu vreti sa mi-o vedeti. Restul corpului e neatins, pt ca am avut inspiratia de a-mi lua o pijama cu maneci si de a ma inveli noaptea cu cearsaful din dotarea hotelului, desi asta era tortura curata la caldura de afara.

Mancata de tantari (Creta 2010)


2 comentarii:

  1. Nu s-a atasat poza, deci ..astept sa vii si sa arati mai multe !
    Pupiciiii

    RăspundețiȘtergere
  2. Poza se vedea si de la Hersonissos si de aici din Bucuresti, unde sunt acum, se vede. Ti-o trimit forward, ca o am in email. :)

    Maine ajung si la Piatra, in sfarsit.

    Pupici, Cristina!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.