vineri, 16 iulie 2010

Nu voiam...

... nu voiam sa scriu despre moartea Madalinei Manole, dar nu pot sa nu ma gandesc ca daca alaltaieri se vorbea despre faptul ca a fost gasita intr-o balta de sange lovita la cap, ieri si azi acest amanunt a fost complet evitat. 
Daca s-a stabilit ca a fost siunucidere, ancheta de ce continua? De ce s-a cerut caseta cu filmarea camerei de supraveghere? Ce rost are sa stii la ce ora au venit acasa cei doi, daca ea a ales asa? 

Nu pot sa nu revad in minte emisiunile si stirile de zilele astea. S-a spus ca sotul ei nu ar fi fost acasa in noaptea aceea, apoi nu s-a mai repetat stirea. S-a spus initial ca acum 3 saptamani nu a fost tentativa de sinucidere ci intoxicatie cu paracetamol, si ca ea a fost internata la Floreasca, ulterior s-a batut moneda pe varianta tentativei, si pe informatia ca ar fi fost internata la o clinica particulara. Un criminalist invitat la Realitatea TV a aratat de ce ipoteza sinuciderii nu prea sta in picioare, ulterior s-a evitat reluarea declaratiilor dansului. Purtatoarea de cuvant a Politiei a spus ca sms-ul a fost gasit pe mobilul sotului Madalinei, ulterior s-a afirmat ca de fapt au fost 2 sms-uri, ca in final sa ramana valabila aiuritoarea varianta cu sms-ul trimis pe propriul ei telefon. Ca nu este obligatoriu ca ea sa-l fi scris si trimis, nici asta nu se mai spune.

Si multe alte confuzii, poate intentionate, poate nu. Mie mi se pare ca se incearca a se ascunde ceva, cel putin pe moment.

edit: duminica, 18 iulie.

Am vazut in presa online acele poze facute inainte de lansarea ultimului album, care lansare nu a mai avut loc. Mada era foarte, foarte trista, si ochii, privirea, ii era ratacita. Din pacate am cunoscut bine de tot doua persoane cu schizofrenie, si exact acea privire dusa o aveau si ei in perioadele de criza. Pacat ca nimeni din cei din familie nu au observat-o ca se pierde, acum exista tratamente eficiente pentru orice suferinta psihica.
Unele femei fac acest gen de depresie severa si la instalarea pre-climacteriului.

Pacat!Un print screen cu poza care m-a determinat sa cred in suferinta psihica a Madalinei.


2 comentarii:

 1. m-am aflat in aceeasi stare ca a madalinei..
  am avut tot ce`mi puteam dori dela viata, insa pe dinauntru nu a fost de ajuns.
  m`am simtit distrusa pe dinauntru, si ceva ma macina centimentru cu centimetru zilnic.
  in ciuda acestui lucru am stiu mereu samaprefac ca mi`e bine, ca sunt fericita si ca nu am probleme. insa numai eu stiu cate nopti albe pline de lacrimi am strabatut si cate ganduri sinucigase m`au incercat.
  din fericire totul s`a terminat, m`am autovindecat,si nu o judec pe Madalina pentru ca o inteleg PERFECT.
  RIP Madalina,respect maxim

  RăspundețiȘtergere
 2. Din pacate nu tuturor le este dat sa poata trece peste sfasierea interioara. Sau peste destin? Din cate citesc, cei care ar fi trebuit s-o ajute au crezut ca totul era ok pt ca nu delira. Doamne! Oare chiar ar trebui sa delirezi ca sa inteleaga cineva ca ai o PROBLEMA?!!? Cele 3 tentative nereusite, asa rezulta din presa/ancheta, nu au fost de ajuns pentru a-i convinge sa o duca neaparat la un medic?? Din cate s-a vazut, a fost lasata, inconstient sau involuntar poate, sa alunece in gol... Lumina pe Cale, Magdalena, sa te ierte Dumnezeu, daca ai gresit cu ceva.

  RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.