joi, 8 iulie 2010

Zilele 3, 4 si 5 (Creta 2010)

In ziua a treia, probabil de oboseala, nu mi-a fost bine si am stat in camera mai mereu, am dormitat, am cusut goblen - ca orice goblenista mi-am luat Maria copil dupa mine animal smileys - si m-am odihnit, am incercat sa-mi revin la normal.
smileys Si toate dintr-un motiv foarte simplu: merg in alta tara sa vad acolo ceea ce nu am in Ro; magazine am si aici, mare si plaja am si aici, dar cultura lor nu o am aici.

De aceea poate ca le-am enervat pe colegele mele de calatorie cu lipsa mea de interes pentru plaja si shopping, dar asta sunt, si asa cum eu nu le-am impus sa mearga cu mine prin muzee, nici mie nu ar fi trebuit sa mi se reproseze ca nu merg la plaja sau la magazine mai mult decat am considerat eu ca este cazul.

In ziua a cincea am fost in croaziera catre satul Sissi, intr-o ambarcatiune cu fundul de sticla, ca sa vedem flora si fauna marina. A fost o croaziera foarte frumoasa, satul acela mi-a placut mult de tot, si mi-as fi dorit sa fi fost cazata acolo si nu la Hersonissos, unde nu prea am avut ce vedea (parerea mea, desigur).

In poze, momente din croaziera.
In film, ghidul Ianis si apoi colegii de excursie inotand undeva langa malul stancos al Cretei, in drum spre satul Sissi.

Zilele 3, 4 si 5 (Creta 2010)


Zilele 3, 4 si 5 (Creta 2010)


Zilele 3, 4 si 5 (Creta 2010)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.