miercuri, 29 septembrie 2010

Serviciile Orange

Acum vreo 10 zile imi consumam niste puncte thank you pe o comanda online - o amarata de husa roz pt telefon. Platesc prin internet banking restul de plata si astept. In loc sa vina coletul, vine un email in care mi se explica faptul ca nu a fost finalizata comanda si ca trb sa o fac din nou. Dar banii erau deja la ei in conturi. Boooon!! Mai plasez odata comanda si astept telefonul de la curier sa-mi aduca husa. In sfarsit, suna. Imi zice sa fiu acasa. Zic, dom'ne, eu nu lucrez in Piatra si nu locuiesc acolo decat in weekend, dar sunt ai mei acasa mereu. Zice: nţţ! la orange nu merge asa, tre'be sa fiti musai dvs. acasa....   Ma cam lasa nervii si-i zic omului sa vina 25 de km pana la Bicaz. Zice ca nu se poate si ca-mi trimite a doua zi coletul printr-o masina cu comenzi pe zona Bicaz. 

Azi intr-adevar, in sfarsit am primit husa roz de piele, care va constitui ultima mea comanda prin curier la Orange.

O mai mare prostie zau nu am vazut. Cumpar hrana pt pisici online, haine, pantofi, carti, tot felul de prostii - un monitor lcd, o bicicleta fitness, suplimente alimentare, deci eu cumpar pe net si prin curier la greu. Dar capete patrate ca la Orange nu am mai vazut pana acum. Sa fie cineva din familie acasa si sa nu-ti lase coletul pt ca nu esti tu personal, mi se pare aberant, zau asa!

Asta este husa care normal ca nu e pt telefoanele mele, desi un Nokia merge, dar LG-ul nu, ca e alt model decat cel pt care a fost destinata, dar o s-o folosesc pentru chestia asta cu care ma loghez in contul bancar, si care habar nu am cum se numeste si zau ca nici nu ma intereseaza sa aflu. ;)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.