duminică, 17 aprilie 2011

Concursul Dove cosmetice

Am primit acum 2 zile un pachet cu 4 sapunuri hidratante extrasensitive Dove. Surpriza a fost totala, pentru ca nu fusesem anuntata in nici un fel de castig si chiar uitasem de acest concurs. A fost prin tragere la sorti si doar a trebuit sa fac un comentariu. Fara like-uri, fara alte genuri de votari.

Multumesc Dove!

Pagina facebook a companiei Dove este : http://www.facebook.com/dove

2 comentarii:

  1. Ce frumos...felicitări! Vă doresc din suflet sărbători fericite şi liniştite, cu soare şi persoane dragi alături! Mulţumesc pentru tot şi să ne auzim cu bine, sănătoşi şi voioşi! Vă pup, AG

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Alexandra. Sarbatori fericite, cu armonie in suflet si cu belsug pe masa! Fericire si sanatate multa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui. Blogul pulbere-de-stele.com nu este o companie de tip SEO / data-mining; nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii. // This site and third parties use cookies. Pulbere-de-stele.com blog is not a SEO / data-mining company; we do not store, sell or analyze the links left in the comment form.