duminică, 10 aprilie 2011

Concursul Skittles

In aceasta luna am participat si eu la concursul Skittles de pe facebook. Am ajuns pe primul loc dupa aproximativ o saptamana si acum 2 zile mi-a venit acasa si premiul, un aparat foto Lomo ColorSplash.

Multumesc, skittles.ro! :)

Asadar concursul consta in publicarea pe pagina de facebook a Skittles-7 culori adunate, aici: http://apps.facebook.com/sapte_culori_adunate/ a unei poze facuta de voi, care sa contina obiecte cu cele 7 culori ale curcubeului. Prietenii vostri va voteaza. Cand poza ajunge pe primul loc, si sta acolo o zi, este declarata castigatoare. Asadar Skittles ofera zilnic, timp de 45 de zile,de pe 15 martie pana pe 30 aprilie, o camera foto Lomo ColorSplash pozei care este pe primul loc al zilei. Puteti participa cu mai multe poze, dar nu puteti fi declarat castigator decat o singura data.

Aceasta este poza facuta de mine:

Pe facebook la pagina de concurs gasiti si regulamentul si tot acolo va puteti incarca poza personala si puteti castiga o camera foto cu film si cu 4 filtre de culoare, cu manualele incluse. 

Aveti inca destul timp sa va inscrieti si sa castigati.
Mult succes! :)

3 comentarii:

  1. Te salut draga mea!
    Felicitari pentru premiu!Tare ma bucur pentru tine , la cat mai multe premii !
    Doly

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări, din suflet! O veste minunată! Vă pup cu drag şi vă doresc cât mai multe câştiguri! A

    RăspundețiȘtergere
  3. Doly te pup cu drag, mi-e dor de tine :) multumesc pentru felicitari, si tie Lexy. Nu e chiar foarte greu de castigat ceva, depinde si de tematica, este adevarat, si de cat timp poti sa aloci concursului respectiv. Ei, la cele mai usoare ma bag si eu :)

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.