vineri, 2 septembrie 2011

Barcelona - bonus foto si video

Pentru ca Sagrada Familia nu poate fi fotografiata in intregime de aproape, si am facut poze pe bucati, aveti mai jos mai multe imagini din Barcelona si un filmulet.

Legenda  
1 --- 2
3 --- 4
5 --- 6
7 --- 8
9 --- 10
  11
  12



1,2,3,4,5 - Sagrada Familia


















6. Cladire din port

7. Monument intr-o piata
8. Cartierul Gotic



9. Piata Catalunyei
10. detaliu arhitectural in Cartierul Gotic




11. Cladire din Piata Catalunyei


Video - concert pe o strada care duce la Piata Catalunyei





Aceasta postare se refera la excursia Costa Brava 14 zile oferita de Omnia Turism.


4 comentarii:

  1. multam fain pentru o asa plimbare virtuala superba, cu asa imagini frumoase. de minune se potriveste cu o duminica faina :)!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cu placere, Zazule :) Mai am inca de postat imagini din excursie, dar am luat o pauza, trebuie sa ma repliez si sa postez despre ziua cand m-am ratacit prin Avignon :DD

    RăspundețiȘtergere
  3. Da' ce colosi ai fotografiat ..mamaaa ..impozanta cladirea . Spre rusinea mea nici n-am stiut ce-i aia, asa ca am dat o cautare de Wikipedia si-am descoperit minunea.
    Dau si un copy-paste pentru cine o mai fi in situatia mea : "Sagrada Família (Sfânta Familie) este o uriaşă biserică din capitala Cataloniei, Barcelona (în nord-estul Spaniei). Imensa clădire este încă neterminată, deşi se lucrează la ea din 1882. Aceasta nu este finanţată din bani publici, asa cum se obişnuia în Evul Mediu. Sursele de finantare sunt donatiile private si incasarile din biletele de intrare. Bugetul pentru anul 2009 se apropie de 20 milioane de euro. Numele oficial este Temple Expiatori de la Sagrada Família (în catalană)."

    Impresionanta experienta ai avut s-o poti vizita!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cristina, erau niste linkuri in postarile mele anterioare :)) tocmai ca sa nu mai scriu eu ce si cum, la unele locatii am pus linkuri.

    Impresionanta, intr-adevar! A durat 15 minute s-o inconjuram - e drept, la pas si cu opririle de la semafoare.

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.