marți, 20 septembrie 2011

Uniformele scolare

Inainte de a continua relatarea excursiei circuit pana in Spania, ma opresc un pic pentru a posta cateva uniforme scolare care mi-au placut mult, de pe site-ul www.alibaba.com.

Uniformele scolare sunt purtate in toate tarile civilizate, si mai ales in scolile de elita; in UE Italia, Franta, Germania, Marea Britanie, Irlanda, etc, sunt tari unde in scoala elevii poarta uniforma. Iar in Statele Unite cca 50 % din scoli accepta uniforma, iar acolo unde nu au uniforma, exista un dress code, care permite purtarea unei tinute foarte decente in scoli si licee. De pe wikipedia stiu ca la ei nu este voie sa porti blugi la scoala, bluza are intotdeauna guler - ceea ce exclude decolteul adanc, nu se poarta pantalon tip Bermude sau Capri ci doar de lungime normala, curelele sunt obligatoriu de o singura culoare si obligatoriu fara ţinte sau alte ornamente, fetele nu au voie cu tocuri inalte.
Dar sa ne clatim ochii cu modele de uniforma propuse si comercializate de alibaba.com:

Cel din stanga este un model de uniforma de profesoara - in lume exista si asa ceva :)

stanga - uniforma cu buzunare pt diverse aparate, mobile, etc.

stg - uniforma ca aceea de la noi de la liceu

dreapta - uniforma de eleva adaptata. Cu mici schimbări la fusta, poate deveni o uniforma excelenta!


Uniforma care mie mi-a plăcut cel mai mult dintre cele vizualizate pe site - si sunt cu sutele!

Uniforme de profesoare: ele sunt in varianta sexy, dar pot fi adaptate foarte usor pentru a fi purtate la scoala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.