sâmbătă, 4 februarie 2012

Wazzub - profite share site

WAZZUB nu este MLM, Pay-per-click, nu, nu e PTC, nici affiliate marketing si nici piramida. WAZZUB nu va fi un motor de cautare.

Va fi o pagina de deschidere a unui browser, un home-page, care va contine ultimele noutati cu privire la subiectele care va intereseaza, mesajele de la prieteni si de familie, cele mai bune oferte de pe Internet si link-uri catre site-urile favorite.
Imaginati-va primirea de cadouri si bonusuri, doar pentru utilizarea acestui instrument puternic ca o pagina de start personala.

WAZZUB este o noua retea sociala într-un motor de cautare precum Google si Facebook, dar care va oferi continut mult mai variat: video, stiri, cele mai bune oferte de pe internet, jocuri si multe altele, toate într-o singura pagina!

Ziua de lansare oficiala va fi pe 09 aprilie 2012. Pana atunci fiecare membru nou inscris - care dupa data de 9 aprilie isi va pune Wazzub drept home-page, in loc de pagina google, sau yahoo - ar trebui sa invite cat mai multi prieteni sa se inscrie in aceasta vasta retea (ieri erau deja peste 1 milion de oameni inscrisi), pentru ca dupa data lansarii lantul referalilor se va opri.
Cei deja inscrisi vor fi parte la un program de profit share, si vor primi bani pt ca accepta sa aiba WAZZUB drept home page pe pc-ul sau laptopul lor. Cei care-si vor pune acest homepage dupa data lansarii, nu vor avea privilegiul sa fie platiti (practic, e un fel de Google adsense, dar altfel gandit).

Cine a inteles cum va funtiona Wazzub, este invitat sa se inscrie de aici: http://signup.wazzub.info/?lrRef=6b936

Dupa aceea vei confirma inscrierea in emailul furnizat si vei gasi si tu linkul de referal in contul Wazzub. Mai departe, nu va trebui decat sa inviti sa se alature gratuit, cât mai multi prieteni, deoarece cu un e-mail simplu, trimis la toti prietenii, ai putea castiga chiar si $ 1 per persoana pentru membrii tai directi si tot cate 1 $ de persoana pentru membrii generati de prietenii tai. La al cincilea nivel (maximum de nivel pana la care se poate castiga) de referali s-ar putea castiga o renta lunara pe viata de mii de dolari!

Insa pana acolo, chiar si un castig mai rezonabil cred ca nu ti-ar strica deloc. Si asta, numai pt ca ti-ai pus o pagina de deschidere pe laptop si ai inscris cativa prieteni, la TIMPUL POTRIVIT !

Daca tu crezi ca vei fi activ (adica iti vei pune acel home-page si vei inscrie si alti oameni pana pe 9 aprilie), atunci te rog acceseaza linkul si inscrie-te. Nu-ti ia mai mult de cateva zeci de secunde.

Succes!

http://signup.wazzub.info/?lrRef=6b936

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.