vineri, 2 martie 2012

Vinerea cu amintiri. Premiul de la CrisTim

In decembrie am participat la un concurs sponsorizat de CrisTim ca actiune promo pentru noul produs Family Sunca. Initial nu sperasem sa castig, pt ca ma bagasem prea tarziu in concurs, timp in care lumea luase multe voturi. Eram pe locul 21 in final, iar dupa eliminarea primilor 18 concurenti, care s-a dovedit ca s-au votat singuri de pe ip dinamic si/sau de pe ip-uri proxy, am ajuns pe "podium", ca sa zic asa.

Stiam ca urma sa fie niste descalificari, asa ca sperasem sa castig un cos de produse CrisTim pe care sa le am la masa de Craciun, cosurile fiind acordate celor de pe locurile 4-13 in ordinea voturilor primite pe retetele publicate. Insa a fost mult mai mult decat atat, am ajuns pe locul 3 si am castigat un sandwich maker de la Phillips.

Asa ca azi mi-am adus aminte de cadourile primite de Craciun, printre care la loc de cinste era acest sandwichmaker de calitate.

Multumesc, CrisTim, multumesc Philips, multumesc Acasa TV!

Concursul a fost organizat de AcasaTv, iar pagina castigatorilor este aici: http://www.acasatv.ro/dieta-sanatate/reteta-ta-favorita-de-mancare-iti-poate-aduce-un-premiu-imresionant-afla-cum.html

5 comentarii:

 1. buna,am cautat linkul dat si nu e nimic !
  am participat si eu la concursul ala,am sesizat ca se fraudeaza la maxim ,dar cand am vazut eu lista castigatorilor de pe site situatia era alta,chiar sunt curioasa care este lista cu castigatorii corecti ,oare cum dau de ea ?
  seara placuta!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte probabil pagina respectiva a fost stearsa de pe site, concursul a avut loc in martie 2102, deci acum un an si cateva luni.....

   Ștergere
 2. am gasit ,ufff ...http://concurs.acasatv.ro/acasatv-cristim/castigatori.php
  aici ai participat ?
  merci si scuze de deranj !

  (dia_na)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da, Dia_na, eu sunt pe locul 3, ajunsa acolo de pe 21, după eliminarea din concurs a fraudatorilor.

   Ștergere
  2. P.S. Cu toate acestea poza doamnei de pe locul 4 mie mi se pare de la o posta preluata de pe net si sters restul decorului in Paint sau cu alt program de editare foto. Se si vede, de altfel, si la marginile farfuriei si la marginea de sus a pozei, ca initial fondul nu fusese alb, dar deh...

   Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.