marți, 30 aprilie 2013

Cum sa ai vizitatori la nevoie: trafic-site (1)

Se numește trafic-site.ro.
Te ajuta sa ai vizitatori oricând, la nevoie, când ești la început sau când ai trecut de pe un domeniu gratuit pe unul plătit.

Te înscrii, ai 500 de credite bonus, dacă vrei poți deveni membru premium, dacă nu, nu. Adaugi site-urile tale și când sunt acceptate le poți aloca vizite manuale sau automate. La rândul tău și tu vei vizita site-urile altora, manual sau automat, ca să faci credite pe care apoi le folosești să obții trafic pentru tine.

Vizitele sunt indexate de google ca atare, nu ești penalizat pentru ele, pentru că nu este vorba despre acel gen de programe neacceptate, care te "ajută" să scazi în page rank și să nu mai apari unde vrei în paginile motoarelor de căutare.
Linkurile site-urilor tale sunt do-follow. Site-ul are PR 4, deci nu e chiar de ici de colo să-ți pui linkul la ei.
Singurul lucru este că nu acceptă orice site-uri sau bloguri, așa că ar fi bine să citești condițiile

Dacă și tu ai nevoie de trafic gratuit, atunci dă click pe bannerul de mai jos și înscrie-te. Succes!

Însă mare atenție! dacă ai pe site-ul tău reclame AdSense, nu te sfătuiesc să apelezi la acest gen de trafic ca să ai mai multe afișări. Dacă ești prins cu așa ceva - și Google te va prinde la un moment dat - îți va fi suspendat contul AdSense. Așa că, aici ai de ales: ori trafic real și bani din reclamele google, ori trafic-site și atât.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.