miercuri, 31 iulie 2013

Bijuteriile - accesorii pentru orice tinuta

Cum prima jumătate a anului s-a scurs și s-a intrat în sezonul nunților, întrebarea e dacă ești pregătită cum se cuvine pentru un asemenea eveniment, fie din familie, fie de prin vecini, prieteni ori colegi de serviciu.

Amintește-ți că dacă nu te-ai preocupat chiar foarte mult de toaleta pe care o vei purta, n-o să fii remarcată și nu vrei asta, nu? Vestea bună e că nu trebuie să ai cine știe ce rochie sofisticată pentru a fi admirată de toți invitații, accesoriile fac diferența și dau acea tușă finală care te transformă dintr-o oarecare de prin mulțime în vedeta serii.

Petrecerile de acest gen sunt adesea sofisticate, spectaculoase și zgomotoase. Ca să captezi atenția, bijuteriile sunt modalitatea prin care o poți face așa cum îți dorești. Fine sau somptuoase, rotunjite sau unghiulare, cu pietre strălucitoare sau cu diafane sclipiri metalice, ele sunt de efect și le poți asorta la mai multe tipuri de outfit, în funcție de eveniment.

Poți alege cam orice-ți place. Bijuterii fashion mari, vizibile, pentru că ele se asortează atât cu o toaletă elegantă cât și cu una de zi, atât cu haine în croieli tradiționale cât și cu cele moderne. Un colier sau un pandantiv bine ales, va atrage toate privirile către decolteul tău.

Când alegi o brățară, gândește-te cum poate ea să scoată în evidență delicatețea încheieturii tale. Poartă inele care să capteze privirea, să determine interlocutorul să zăbovească mai mult timp analizându-te. Dar nu te încărca de glamour, pentru că efectul va fi exact invers decât cel scontat. Un set de bijuterii ar trebui să fie fin, delicat, dar dacă te hotărăști să porți o singură bijuterie, atunci alege un eye-catcher bine plasat, precum o broșă, o brățară sau un pandantiv.

Iar dacă vrei să găsești tot felul de bijuterii într-un singur loc, la îndemâna oricui și cu o diversitate foarte mare, caută un magazin cu bijuterii en gross, ca să ai de unde alege ce-ți poftește inima și cât te lasă buzunarul.

Se spune că 65% din reușita unei comunicări nu stă în cuvinte, ci în limbajul non-verbal, sau limbajul trupului. Ei, bine, aceasta înseamnă că pentru a fi un bun comunicator, trebuie ca audiența să observe și să conștientizeze gesturile tale cele mai mici.

O bijuterie poate atrage privirea astfel încât semnalele non-verbale să fie bine și corect percepute de către persoanele cu care discuți. Astfel vei avea mai mult succes, vei fi mai populară și mai căutată decât alții iar șansele ca planurile tale să se concretizeze vor fi pe măsura atenției pe care tu o vei da detaliilor propriei imagini.



Articol scris pentru onlinebijoux.ro într-o campanie BlogAwards.
Fotografiile folosite aparțin sponsorului onlinebijoux.ro.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.