marți, 13 august 2013

Clinicco are grija de inima ta

Acum exact 10 ani bătrânul meu tată făcea un accident cardiac. După primele îngrijiri primite în spitalul local, medicul specialist i-a recomandat să  meargă într-o clinică de specialitate, la un anumit medic cardiolog pentru a-i fi implantat un stent coronarian. Atunci acel doctor bun lucra la o clinică renumită, pe vremea aceea, din inima Transilvaniei. Tratamentul prescris atunci, este urmat și azi cu sfințenie, iar probleme majore nu au apărut deloc, ba chiar la cei 80 de ani ai lui, merge pe munte de câteva ori în fiecare vară, merge cu bicicleta la cumpărături și în general are o energie pentru care nu pot decât să-l invidiez (în sensul bun al cuvântului). Doar că este nevoie ca din când în când să meargă la evaluare, să mai vadă ce se mai întâmplă cu inima lui. Însă între timp, medicul și echipa dânsului au plecat la Brașov și au pornit-o de la capăt, cu aceeași dăruire și același profesionalism pus în slujba vieții.

Acum, bătrânul de taică-meu merge după medic, dr. Orțan, la clinica de chirurgie cardiovasculara Clinicco din Brașov. Clinicco.ro este un spital privat care oferă mai ales servicii medicale de cardiologie, care are standarde foarte înalte și care este cel mai bun spital de cardiologie din țară, cu medici având multă experiență în domeniu și care sunt angajați full-time ai spitalului.

Dacă ai norocul să locuiești în județul Covasna sau Brașov, poți beneficia gratis de consultație de urgență la Clinicco, în cazul în care situația ta o impune. Iar dacă nu, recomandarea mea este să mergi la cei mai buni medici cardiologi din țară, la Clinicco Brașov. Viața ta merită tot ce-i mai bun!

4 comentarii:

 1. Interesanta clinica privata, imi place ca ofera rezolvari cardiologice gratuit pentru judetele Brasov respectiv Covasna. Romanul alege din ce in ce mai mult clinicile private.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aveti dreptate, clinicile private ofera un confort si un serviciu medical de foarte buna calitate.

   Va multumesc pentru vizita, va mai astept pe blogul meu!

   Ștergere
 2. Nici nu am stiut ca dr. Ortan nu mai e la Tg. Mures. Multumesc de informare! Laura H.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Oho, cred ca sunt ceva ani de cand dl. dr. Ortan este in Brasov :) Si eu iti multumesc, Laura! Te mai astept pe blogul meu!

   Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.