joi, 14 noiembrie 2013

Feriha, ep. 5

Toți cei de față rămân uimiți de apariția Ferihăi la club. Emir nu mai are ochi pentru altcineva și o ia cu el înăuntru, ținând-o de mână. Asta le înfurie pe alte colege, în frunte cu Hande, care și pune de o intrigă ajutată de un alt coleg. La baie, Feriha se plânge de dureri de cap, iar o fată din grupul lui Hande se oferă să-i dea o pastilă, pe care o scoate dintr-un plic de plastic dat de Hande. La scurt timp Feriha se comportă de parcă s-ar fi îmbătat și dansează în neștire, făcându-se de râs. Emir o duce acasă la el, iar ea văzându-se în oglindă are o reacție ciudată, de parcă nu s-ar mai recunoaște pe sine, și începe să plângă. El o ia în brațe și o duce într-un dormitor, apoi se așează în fotoliu s-o păzească. După o vreme Feriha își revine, iar Emir o dojenește pentru cele făcute, o tot întreabă cine este, iar ea nu știe ce să spună, mai ales că și tatăl lui Emir asistase la toată pățania de la club.

episodul următor: Feriha, ep. 6

Acasă, mama ei stă de vorbă cu o amică, Cansu răsfoiește revistele mondene unde apar poze cu Emir și mai sporovăiește cu maică-sa vitregă. Zehra găsește hârtia mototolită pe care Feriha scrisese numele lui Emir. Fata apare acasă dimineață, după ce plecase rușinată și nedumerită din casa lui Emir. După ce Feriha merge să se culce, obosită fiind, Zehra îi controlează ghiozdănelul, care acum era plin cu cărți și caiete de curs. Știind că o doare și capul, Zehra îi aduce o pastilă pe care fata o refuză vehement. Maică-sa văzând-o plângând la un moment dat, probabil bănuiește că e îndrăgostită.

Emir discută cele întâmplate cu Koray, apoi apare și Hande cu care Emir se ceartă iar. Departe, Rîza și Mehmet ajung acasă din călătoria făcută la rude. Feriha acceptă să vorbească cu Gunce. Zehra, mergând să facă curățenie acasă la Cansu, vede pe revistele ei cum arată Emir.

La facultate, Hande o roagă pe o colegă să facă în așa fel încât filmulețul bătăii din cantină să ajungă pe masă la decanat. Hande și Feriha sunt convocate la direcțiunea facultății, este interogată doar Hande în legătură cu incidentul, dar e pedepsită Feriha.

Koray pune filmul făcut la club pe un monitor și la un moment dat vede că s-a înregistrat momentul în care Hande ia de la un tânăr - care se pare că este cunoscut în grupul lor - pliculețul cu pastilele. Atunci Koray se îmbracă și merge în club, pentru că acolo erau Hande și gașca, apoi o ceartă și o umilește  pe Hande pentru ceea ce a făcut. Ea joacă teatru și se preface că-i pare rău, numai să n-o părăsească. În camera lui, Emir se uită cu drag la poza Ferihăi din telefonul lui.

La o a doua întrevedere cu decanatul facultății, Hande recunoaște că bătaia a pornit din cauza ei și Feriha scapă de pedeapsă. Însă a făcut toate acestea, cu Korai așteptând la ușă cu CD-ul filmului din club în mână, amenințată că va da în vileag povestea de la club, cu (probabil) furnizorul de droguri, dacă va minți din nou și va arunca vina pe Feriha.

Mehmet de bine ce a venit acasă, se bate cu fostul lui coleg de la atelierul mecanic. Rîza vrea să-l oprească, dar cade jos și-și fracturează piciorul și astfel se pune capăt bătăii.

Hande și Feriha se prefac că s-au împăcat, ba chiar merg la cumpărături împreună. Când să plătească, Feriha scoate banii de pe întreținere strânși de dimineață de la locatarii din bloc. După ce Hande pleacă, aleargă înapoi la casă pentru a returna produsele cumpărate, dar nu reușește. Tristă și îngrijorată pleacă spre casă, aruncă ambalajul cizmulițelor luate și le bagă în geantă, apoi vine mama lui Cansu cu mașina și merg amândouă la o cafea.  Feriha îi povestește ceva și femeia îi dă niște bani. Emir apare cu mașina și o vede plecând, apoi urmărește mașina mamei lui Cansu până la blocul lor. A doua zi Emir o așteaptă cu flori, iar ea apare ducând un coș cu alimente și tocmai atunci o locatară îi strigă numele.

sursa capturi video: youtube


Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina "Stele tv".



  






26 de comentarii:

  1. Uauuu!!Multumesc ca l-ai postat!!!Scuza-ma ca nu am apucat sa-ti multumesc si la episodul trecut,dar am foarte mult de invatat.Trebuie sa imbinam utilul cu placutul,nu???
    O seara buna in continuare!!Si inca o data "Multumesc!!"
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multa placere si cu mare drag! :) Nu trebuie sa-mi multumesti de fiecare data, Andreea, stiu ca-l vreti, de aceea postez. Dar daca vrei sa lasi un comentariu, nu ma supar deloc :-)

      Insa uite, din pacate mai sunt si perioade din astea cand raman fara net (cateva zile a fost o defectiune la retea) si sunt nevoita sa las blogul deoparte. Nu e chiar asa de rau, mi-am mai rezolvat din treburile pt serviciu, dar eram mai nervoasa decat de obiciei fara internet :)))

      Ștergere
  2. Feriha o sa creada ca Emir a violato ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La inceput, da, dar senzatia mea este ca simte ca nu s-a intamplat nimic de genul.

      Ștergere
  3. Sal, Oana, unde vad episoadele in romaneste? Nu am cum sa le vad la tv. uneori.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fataaaa, :)) ti-am zis sa-ti pui numele acolo, la profil...

      Nu stiu, chiar nu stiu. Eu le vad la rv. O sa caut, Miha.

      Ștergere
    2. L-am pus d-) abia mi-am dat seama de ce aparea Unknown in loc de username.
      Ai gasit?

      Ștergere
    3. Jane??? =)) nu pot spune ca nu e numele tau, dar nici ca e. Ok, Miha, cum vrei tu.

      Nuuuu! Nu ma stresa, fac curat la bucatarie, pe la 8 ma apuc de cautat.

      Ștergere
    4. UIte aici: http://www.clicksud.com/search/label/Feriha

      am raspuns si mai inainte dar nu am stiut ca alti useri au comentat.

      Ștergere
  4. Draga Oana, ce se intampla cand Emir afla cine e de fapt Feriha?
    Vor fi vreodata impreuna?
    Si sa mai sti ca iti ador la nebunie blogul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare lucru nu stiu, dar ei se vor casatori, asta inseamna ca Emir afla pana la urma cine este Feriha cu adevarat.

      Ștergere
    2. P.S. Ma bucur ca pot fi de ajutor si ca-ti place asa de mult blogul meu. Ma straduiesc sa scriu zilnic pe el, dar nu intotdeauna imi iese chestia asta :)

      Ștergere
  5. Seara frumoasa,Oana..si multumiri pentru episod...de-abia astept sa il vad...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara, Mara, si eu astept sa-l vad, ca nu am inteles unele lucruri!

      Ștergere
  6. UIte aici: http://www.clicksud.com/search/label/Feriha

    RăspundețiȘtergere
  7. Emir si Feriha au o poveste de dragoste tare incalcita. Emir afla destul de tarziu cine e Feriha cea adevarata si afla intr-un mod destul de naspa..cand ea ridica gunoiul din casa lui Cansu. Din acel moment Emir face tot posibilul sa se razbune pe Feriha si pe familia ei si primul pas e sa se mute intr-un apartament liber din blocul unde sta Feriha. Sunt multe de spus.. Feriha minte din ce in ce mai mult.. toti cred ca ea e fiica lui dna Sanem (mama vitrega a lui Cansu), ca hotelul si restaurantul in care ajunge sa lucreze e a tatalui ei..minte si cand in casa lui Hande ajunge sa fie servita cu cafea de mama ei Zehra care lucra in casa la Hande. E dureros tare filmul..cel putin eu una am plans de am ramas fara lacrimi. Se termina rau si al treilea sezon cu cele 13 episoade eu una nu ii mai vad rostul..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pacat... :(( speram sa afle mai devreme. Atunci cum ajung sa se casatoreasca? In fine... vom vedea impreuna. Dar daca e asa, cu atata minciuna, nu o sa ma mai uit cu la fel de multa placere ca si pana acum.

      Bine zicea cineva mai demult pe aici ca la turci toate iubirile sunt naspa.

      Ștergere
  8. In episodul numarul 6 Emir vine la Feriha acasa si o intreaba de 3 ori daca vrea sa fie cu el iar pe urma o saruta fortat, lucru care este vazut de Cansu.[Ma numesc Andra].

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Andra! Am vazut cam jumatate din episod, dar inca nu a fost scena asta :)

      Ștergere
  9. Cu placere Oana. {Sunt Andra.}

    RăspundețiȘtergere
  10. Asta se intampla la sfarsit.{Andra}

    RăspundețiȘtergere
  11. Cu placere Oana. {Sunt Andra.}

    RăspundețiȘtergere
  12. Am postat rezumatul :) da, se saruta cate finalul episodului, dar nu mi s-a parut ca Cansu a inteles ca el era Emir...

    RăspundețiȘtergere
  13. SAlut daca vrei poti sa-mi vizitezi si tu blogul meu
    http://talenteascunse.blogspot.com/
    Apropo te descurci minunat , ai un blog interesant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am vizitat, astept si alte compuneri de-ale tale. Indrazneste mai mult :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.