joi, 20 februarie 2014

Magazinul de ceasuri de pe watchshop.ro
watchshop.ro
În ziua de azi un cadou deosebit pentru un domn sau o doamnă poate fi un lucru dificil de ales, dacă nu cunoști foarte bine persoana și nu îi știi preferințele. Cu toate acestea există unele lucruri care, în ciuda modei schimbătoare, rămân întotdeauna o alegere rafinată, de bun gust, eleganță și finețe. De exemplu un ceas de firmă, mai scump, dar de o calitate excepțională, reprezintă un astfel de cadou, în orice ocazie, fie o aniversare sau o sărbătoare de alt gen. Și dacă în magazinele offline poate e mai greu de găsit ceea ce dorim, din fericire există internetul, unde oferta este mai mult decât generoasă. Pe site-ul WatchShop.ro sunt ceasuri de damă și bărbătești de diverse mărci, Casio, Atlantic, Candino sau Bulova, în peste 2500 de modele. Mie ceasurile Bulova mi s-au părut cele mai potrivite pentru o doamnă și ca să vă convingeți vă invit și pe voi să le vedeți pe www.watchshop.ro.

watchshop.ro
Pe lângă faptul că aceste ceasuri au multe funcții și calități care nu se găsesc la ceasurile din magazinele obișnuite, ele sunt ceasuri originale, așadar reprezintă o garanție a calității, nu plătești transportul și se livrează în 48 de ore de la confirmarea comenzii oriunde în țară. Mai mult, la ceasurile watchshop.ro garanția este de 365 de zile, iar dacă din diverse motive nu ești mulțumit de ceasul achiziționat, ori constați că nu ți se potrivește, îl poți înapoia în 10 zile lucrătoare. Ca să vezi toate produsele și să citești despre toate avantajele pe care le ai cumpărând un ceas de la watchshop.ro, îți recomand să răsfoiești oferta lor. Iar dacă vrei să cumperi un ceas de foarte bună calitate și nu ai posibilitatea să-l plătești tot odată, watchshop.ro îți oferă și facilitatea de a plăti produsul ales în mai multe rate lunare, până la maxim douăsprezece.

watchshop.ro
De curând în cadrul showroom-ului din București magazinul WatchShop a deshis și o ceasornicărie, pentru colecționarii și posesorii de ceasuri care au nevoie de o ajustare sau o reparație și nu știu unde să caute un meșter ceasornicar cu experiență.


3 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.