joi, 27 februarie 2014

Yaman, episoadele 2, 3





serialul Med Cezir este prezentat la Kanal D sub numele de YAMAN

 

Yaman, episodul 2


Yaman, episoadele 2, 3
Yaman se instalează într-o anexă a vilei. Seara, stă de vorbă cu Mert în fața piscinei și îi povestește viața lui. Ender aude totul de pe terasa vilei și încetează să-l mai persecute, apoi îi propune să lucreze la o casă pe care ea o construiește drept model pentru clienți și care se află în faza finisărilor, ceea ce Yaman acceptă cu mai mult interes decât slujba de grădinar pentru că a mai lucrat în construcții. Mira îl vede și se bucură că nu a plecat de tot. Yaman vrea s-o vadă pe mama lui a doua zi, dar Selim îi explică de ce nu se poate și îl roagă să mai aștepte, apoi îi promite că va face tot posibilul s-o ajute să iasă de acolo. Hasan este la spital, fără probleme prea grave, rana nefiind într-o zonă vitală.

Yaman, episoadele 2, 3
Mira îl ceartă pe Orkun pentru că a lăsat-o singură în seara petrecerii, pe preșul de la intrare. Lui nu-i pasă foarte tare de reproșurile întemeiate ale Mirei, pentru că el are o relație intimă, paralelă și ascunsă, cu una din fetele din grupul lor de prieteni, Hale. A doua seară este ziua lui Eylul, prietena Mirei, care-și dorește foarte mult o anumită geantă, dar ea nu-i poate cumpăra cadoul visat pentru că tatăl ei, Faruk, este dator, dar familia lui încă nu-i cunoaște problemele, și i-a blocat contul. Cei trei cărora le datorează bani vin la el acasă și îl presează să-și plătească datoria. El va apela la ajutorul lui Ender, cu care fusese prieten apropiat și iubit înainte de căsătoria ei cu Selim. Mira, fiind în impas, acceptă bani de la Orkun ca să-i poată cumpăra prietenei ei cadoul dorit. 

Yaman, episoadele 2, 3
La petrecerea lui Eylul, Mira și Orkun se ceartă, pentru că Orkun observase interesul ei pentru Yaman, chiar dacă nu recunoaște adevărul în fața nimănui. Mira pleacă acasă. În acest timp Yaman și cu Mert ies pe furiș din vilă cu gândul de a merge la spital unde se află Hasan, pentru că Yaman voia să-l roage să nu depună plângere împotriva mamei sale, ca să nu rămână condamnată la închisoare. Când ies pe poartă, apare Mira, cu mașina și se oferă să-i conducă. Astfel cei trei merg la spital, fără ca părinții lor să știe ceva de ei. La un moment dat, Selim, Ender și Faruk observă lipsa copiilor lor și își fac probleme, mai ales că nici unul nu răspunde la telefon.

Yaman, episoadele 2, 3
La spital, Hasan îl provoacă pe Yaman, enervând-ul prin ceea ce spune, dar acesta la început se stăpânește, apoi se repede să-l bată. Atunci Mert, care asculta la ușă, intră peste ei și de teamă să nu se întâmple ceva rău propune să-l mituiască pe Hasan ca să nu depună plângere. Cei doi se învoiesc pe suma de 15.000 de lire turcești, deși Yaman nu este deloc de acord cu acest mod de a rezolva problema. Când ajung înapoi în zona rezidențială a bogaților, cei de acasă sunt anunțați că au intrat pe poartă, dar Yaman se oprește la casa unde lucrează și îi trimite pe Mira și pe Mert acasă. Cei doi încep să strângă toți banii lor din economii, inclusiv banii pt cadoul lui Elyul, ca să-l ajute pe Yaman cu cei 15.000. După ce pleacă Mert, Mira revine lângă Yaman iar Orkun, care era prin zonă, îi vede. După ce ea pleacă, apare Orkun cu niște prieteni și-l bat măr pe Yaman apoi dau foc casei care începe să ardă imediat dat fiind că acolo erau multe materiale inflamabile. Speriați, prietenii lui Orkun îi spun că ar fi mai bine să-l salveze pe Yaman decât să-l omoare, ceea ce acesta va face. Ulterior va minți că a văzut incendiul - ca și cum vina pentru foc i-ar aparține lui Yaman - și că l-a salvat văzând că e cineva înauntru.

episoadele următoare: Yaman ep. 4-5

Yaman, episodul 3


Yaman, episoadele 2, 3
Yaman este la spital, Orkun mistifică adevărul, iar tatăl lui Ender, Asîm, este furios pentru că imobilul respectiv trebuia să fie gata în foarte scurt timp. Acum, când Selim și familia lui sunt de partea lui Yaman, ultra-bogatul Asîm nu vede cu ochi buni prezența băiatului în apropierea lor. În aceste condiții, Ender trebuie să se afle de partea tatălui ei și iarăși se pune în discuție rămânerea lui Yaman în casa lor. Până să se lămurească unele aspecte, Asîm face plângere împotriva lui Yaman și acesta este luat din spital și dus direct la poliție.

Între timp un prieten de-al lui Kenan, pe nume Giray, pe vine la Hasan și-i transmite o amenințare, care are ca scop final faptul de a-l obliga pe acesta să-și retragă plângerea împotriva soției sale, ceea ce Hasan va face. Apoi îl vedem pe acest Giray că are o relație cu soția lui Kenan, Ayșe, care este decisă să divorțeze de el, sătulă de fărădelegile lui.

Orkun este foarte preocupat de declarația pe care o dă Yaman, de teamă să nu se afle adevărul. Chiar și așa, unul din băieții care l-au bătut pe Yaman a spus cum s-au petrecut lucrurile față de prietena lui, cu toții făcând parte din același cerc de prieteni și astfel toată lumea află adevărul, dar nimeni nu are curajul s-o spună fățiș. Yaman nu vrea să spună ce știe, considerând că asta e ceva ce trebuie rezolvat între el și Orkun, ca între bărbați. Totuși dat fiind că are lovituri pe față, Selim nu-l crede și va încerca să afle tot adevărul. Când Selim insistă să spună ce s-a petrecut, pt că altfel înfundă pușcăria pentru provocare de incendiu, Yaman spune că pe el nu-l deranjează asta, că în acest fel va avea unde să trăiască și nu va mai fi o povară pentru nimeni.

Faruk apelează la Ender rugând-o să-l împrumute cu 500.000 de dolari. Aceasta acceptă fără să-l întrebe detalii. Mai apoi Sude, soția lui Faruk, își dă seama că el și fosta lui iubită au ceva de discutat în particular și crede că este înșelată. Are loc o discuție și Faruk îi spune că este falit și că doar Ender l-a putut ajuta cu o sumă atât de mare. Sude este uluită. Selim încearcă să-l determine pe Asim să-și retragă plângerea ceea ce el nici nu vrea să audă. Yaman este închis deocamdată, dar are probleme cu un deținut care îl taie la gât cu o lamă.

Yaman, episoadele 2, 3
Iubita secretă a lui Orkun, Hale, îi povestește acestuia că banii pe care i-a dat el Mirei au ajuns la Yaman, iar faptul că Orkun este vizibil deranjat de ceea ce aude, o determină să încerce ulterior să-l demaște pe Orkun și relația lor. Sude găsește un moment în care să-i spună lui Ender că știe de banii împrumutați lor, crezând că în felul ăsta o jignește. Mai târziu, ca să bage zâzanie între cei doi soți, îi va spune și lui Selim despre ce face soția lui fără să-i spună. Mert și Ender merg la închisoare să-l viziteze pe Yaman. Când Ender îi vede rana de pe gât și este martoră că deținutul violent, care era și el la vorbitor, se repede să-l bată, îi plătește cauțiunea și-l scoate de acolo pe Yaman aducându-l acasă. În același timp Selim o aduce pe Nevin, mama lui Yaman (Hasan, de frica lui Kenan și a unuia al cărui nume l-a vehiculat în mesajul transmis prin prietenul său, retrage plângerea), acasă la ei, așa că mamă și fiu se regăsesc.

Cum seara era organizat un eveniment de caritate, Selim și Ender o roagă pe mama lui Yaman să mai rămână la ei încă o zi, și să participe la petrecere. Aceasta va accepta, dar pe parcurs începe să bea, apoi joacă jocuri de noroc și câștigă, dar continuă să bea până nu mai știe ce face și vrea să urce pe scenă să cânte. Mira, care lua de mult timp lecții de pian, salvează momentul preluând microfonul și continuând melodia fals începută de biata femeie. Yaman o ia rapid pe maică-sa de pe scenă și o aduce în camera lui, apoi se culcă pe un fotoliu. Ea se trezește dimineața și pleacă tiptil din casă, după ce îl sună pe Hasan să vină s-o ia de acolo.


Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.



Dacă-ți place filmul, evaluează-l:




11 comentarii:

  1. Ce tare, cand pierd cate un episod aflu rezumatul ! Mercic ! Pupici !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata nu cred ca ai cum sa le pierzi :) dar cand vor fi sterse fisierele video vor fi tare bune rezumatele astea.

      Ștergere
  2. Oana pot sa fac si eu bani cu blogul meu ?
    Am gasit pe bolg ceva de genul dar ma tem sa il accesez

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incercarea moarte n-are...
      Cum adica ai gasit pe blog ceva dar te temi sa accesezi? Bani se fac din reclame (daca ai foarte multi vizitatori) si din articole plătite. Dar pt ultimele, cel putin, trebuie sa ai 18 ani impliniti.

      Ștergere
  3. A ajuns la ep 26,continui sa-l prezinti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, atata vreme cat inca gasesc fisierele pe net.

      Ștergere
    2. buna poti sa imi spui si mie cum se numeste melodia din episodul 7 cea care o canta prietenii mirei inainte de a pleca ea in america multumesc

      Ștergere
  4. Câte episoade are filmul?

    RăspundețiȘtergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.