duminică, 16 februarie 2014

Yaman, episodul 1, rezumat




serialul Med Cezir este prezentat la Kanal D sub numele de YAMAN


Yaman rezumat episodul 1
În familia bogătașului Asîm Șekip Kaya se dă o recepție a fundației proprii care are și o universitate. Aici se organizează o licitație în care se strâng fonduri pt diverse scopuri caritabile. Ni se prezintă succint, personajele principale ale serialului. Apare avocatul Selim Serez, ginerele bătrânului Asîm - care este un foarte bogat și influent om de afaceri, cu legături foarte sus în guvern. Apoi apare Mert, fiul lui Selim, de care Mira și Eylul, prietena ei - pe care Mert o iubește în taină - își bat joc. Eylul spune că e prost, pentru că știe că e atras de ea, dar e timid. O cunoaștem și pe Ender Serez, arhitectă, fiica cea mai mare a lui Asîm Kaya, soția lui Selim și mama lui Mert. Camera surprinde dialoguri ale lui Faruk Beylice, om de afaceri vecin cu Selim, tatăl Mirei, cu Sude, soția lui și cu alte personaje care dau de înțeles că ceva nu e în regulă cu afacerile lui, dar deocamdată nu aflăm ce se petrece în familia lor. Mira este împreună cu tânărul Orkun Civanoglu, alt fiu de bogătași, un personaj care pe parcursul serialului se va dovedi abil și foarte deștept, dar își va folosi inteligența într-un mod periculos. 

episoadele următoare: Yaman ep. 2-3

În acest timp ni se arată și câte ceva despre Yaman Koper (jucat de Cagatay Ulusoy) și familia lui. Mama lui, Nevin, cântă într-un bar de noapte. E ziua lui Kenan, fratele său mai mare, și Yaman îi cumpără o prăjitură în loc de tort pt că mai mult nu-și permite. După ce împart frățește prăjitura, văd o mașină scumpă cu cheile în contact în fața cofetăriei. Kenan o deschide, urcă și îl îndeamnă și pe Yaman să urce alături de el, spunând că vor face doar o tură. Toate astea se întâmplă sub privirile proprietarilor, care imediat anunță poliția. Yaman nu e de acord cu fapta fratelui său și îl tot îndeamnă să oprească, dar până la urmă vor opri datorită echipajului de poliție de pe urmele lor. Amândoi sunt reținuți și avocatul Selim Serez este sunat de la evenimentul caritabil să preia cazul.

Yaman rezumat episodul 1
Yaman este absolvit de vină fiind și la prima abatere, dar Kenan, care mai fusese implicat în infracțiuni, ia un an de închisoare. După pronunțarea sentinței, Selim îi dă cartea lui de vizită lui Yaman spunându-i că poate apela la el oricând pt ajutor cu un loc de muncă. Avocatul simte că în acest adolescent este dorința de a reuși, cu toate că provine dintr-un mediu neprielnic, familial vorbind. Yaman ajunge acasă și se ceartă foarte tare cu Hasan, tatăl său vitreg, care se poartă urât cu băieții și îi urăște. Yaman este alungat de acasă de propria mamă, tocmai ca să nu se ajungă la vreo tragedie între cei doi. El pleacă, își caută de lucru, dar nu găsește în acea zi. Noaptea doarme în parc însă este atacat de 2 derbedei și în altercația cu aceștia pierde telefonul mobil. În aceste condiții va fi nevoit să apeleze la Selim, pe care îl caută la serviciu. Acesta îi oferă locuință la el acasă și slujba de grădinar. Însă Ender, soția avocatului, nu e de acord cu găzduirea "vagabondului", pe motiv că nu poți avea încredere în el. Mert se atașează imediat de Yaman, cei doi devenind prieteni foarte buni. Foarte repede Yaman o cunoaște pe Mira (fiica lui Faruk Beylice, vecinii lui Selim), și amândoi simt o atracție unul față de celălalt dar Mira nu crede ce-i spune Yaman despre el și zice că e asistentul lui Selim, sau o rudă de la Ankara. Vestea se răspândește rapid în cartierul bogătașilor, și în aceeași zi Yaman este invitat la o petrecere chiar în acea seară. Mert îi face rost de un costum de închiriat și se prezintă la petrecere, Yaman atrăgând toate privirile fetelor bogate. Orkun Civanoglu, prietenul Mirei, observă atracția acesteia pt Yaman și devine gelos.

Yaman rezumat episodul 1
După reuniunea oficială și o paradă a modei, într-o altă locație are loc o petrecere doar între tineri. Yaman este invitat din nou, el nu ar merge, dar Mert insistă și se duc. La un moment dat cineva dezvăluie identitatea lui Yaman, pe care el n-o ascunde, dar nimeni nu-l credea că e un sărac rătăcit pe acolo, și atunci toată lumea se îndepărtează de el. Are loc o bătaie în care Orkun și prietenii lui vor să-l bată pe Yaman dar îl lovesc și pe Mert, care, amețit de băutură fiind, se bagă între ei. Apoi cei doi pleacă acasă, iar Mira, dezamăgită, se îmbată criță. Este adusă acasă de două prietene și lăsată lângă ușă. Yaman o găsește pe preșul de la intrare, o ia și o duce pe patul lui și el se culcă pe un scaun. Dimineața, când Ender află de la fiul ei că au fost implicați într-o bătaie, generată de prezența lui Yaman acolo, încearcă să-l determine pe Selim să-l trimită acasă pe vagabond pt că le face probleme. Yaman aude conversația dintre cei doi soți și se hotărăște să plece.

Faruk Beylice discută cu un prieten și ajunge la concluzia că "unii" vor ca el să piardă tot ce are. Situația lui financiară este extrem de critică. Cardul Mirei este blocat, el nu mai are bani și nu știe ce să facă. Pe de altă parte este încolțit de niște creditori care-și vor banii înapoi. Deocamdată familia lui nu are habar ce se întâmplă. Ender, care fusese iubita lui înainte de căsătorie, deși nu știe în ce este implicat Faruk, îi spune că poate oricând apela la ea dacă are nevoie de ceva, așa că Faruk va îndrăzni s-o roage să-l ajute cu o sumă foarte mare de bani.

Episodul 1 se termină cum Yaman chiar nu mai are unde să se ducă, pentru că mama lui, de supărare că el a plecat, îl înjunghie pe soțul ei care va sta în spital. Nevin ajunge la închisoare, avându-l tot pe Selim drept avocat. Acesta îl convinge pe Yaman să revină la ei, să accepte ajutorul lor, cu condiția să stea departe de probleme.

Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.



19 comentarii:

  1. Unde pot vedea serialul? Pe ce program tv?
    Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata nu se difuzeaza la noi. Se gaseste pe internet, si cu subtitrare romana, cauta pe viki, ca-l gasesti.

      Ștergere
    2. Dar când o sa înceapă?

      Ștergere
  2. trebuie sa platesti ? ca de la episodul 4 nu te mai lasa sa vezi

    RăspundețiȘtergere
  3. am platit la viki si tot nu pot sa vad filmul cu subtitrare
    stie cineva cum pot sa ma loghez?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe viki nu mai exista fiserele video la Medcezir. Au fost sterse de catre studiourile americane Warner Bros, care detin drepturile de autor pentru acest serial.

      Ștergere
  4. Buna,
    Si noi nu mai avem nicio sansa sa vizionam serialul? Ce facem in situatia asta, ramanem asa? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca nu avem incotro. Noi nu prea suntem obisnuiti cu asa ceva, dar in State si in alte tari vest-euopene te dau in judecata pentru piraterie si platesti de nu te vezi. Muncesti zece vieti ca sa le poti plati lor daunele financiare aduse prin piraterie.

      Ștergere
  5. Cagatay ulsoy participa la acest serial?Si cine este in film? Si daca e personaj negativ ori pozitiv. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cagatay este personajul principal masculin, Yaman - distributia este scrisa mai jos de articol. E personaj pozitiv, dar are de furca o vreme, cel putin. Din partea celor care au de-a face mereu cu puscaria.

      Ștergere
    2. Scuze, distributia este in articolul de prezentare: http://www.pulbere-de-stele.com/2014/02/medcezir-mareea-prezentare.html

      Ștergere
  6. se poate vedea medcezir pe un site subtitrat in romana?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe viki se poate vedea, din cate stiu. Dar la un moment dat trebuie facut cont si cred ca dupa aceea trebuie platita o suma, mica, in euro.

      E mai convenabil de vazut in engleza, ca se mai poate gasi pe youtube.

      Ștergere
  7. Câte episoade sunt în total? Sau încă se mai filmează? Eu am început să mă uit la el cu subtitrare in engleză și merită. Poate o să apară într-un sfârșit si în română pentru toată lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se filmeaza. Episoadele apar vinerea, in Turcia. Si eu sper sa-l cumpere Kanal D sau alta televiziune... :)

      Ștergere

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.