luni, 3 martie 2014

Catania sau Bologna

Sarbatorile se apropie cu pasi repezi. Toata lumea incearca sa profite de zilele de concediu din aceasta perrioada. Unii aleg sa viziteze orase frumoase din Romania, altii prefera sa rezerve bilete www.blueairweb.com si sa zboare in tarile din Europa. 

Calatoriile cu avionul sunt putin mai scumpe decat cele facute cu alte mijloace de transport, insa avand in vedere faptul ca timpul pierdut este unul foarte mic in comparatie cu vehiculele terestre, o astfel de investitie este rentabila.

Recomandarea pentru primavara aceasta se intrepta spre Italia. Italia este o tara deosebita, cu multiple locuri frumoase de vizitat. Este o tare pe care trebuie sa o vizitezi, pentru ca vei ramane impresionat de frumusetile arhitecturale, dar si de deliciile culinare.

Poti consulta chiar acum o lista de preturi si sa un pret bilet avion Bucuresti-Catania in functie de bugetul pe care il ai. De asemenea, cu aproximativ acelas pret poti sa-ti rezervi un zbor ieftin Bucuresti-Bologna.
Ce poti vizita in aceste doua orase? Catania este orasul aflat la poalele muntelui Etna. Acest lucru insa nu impiedica doritorii sa vrea si mai mult sa-l viziteze. Aici te poti bucura si de un superb rasarit pe malul Marii Ionice si poti vedea cladiri cu o arhitectura absolut uimitoare. Daca e sa vorbim de Bologna, acest oras este renumit datorita acoperisurilor rosii, fapt pentru care este numit adesea „orasul rosu”. Arhitectura este si aici la fel de impresionanta. Bologna este de asemenea celebra datorita faptului ca aici se afla cea mai veche universitate din Bologna, de care ai auzit cu siguranta.

Rezerva chiar acum bilet spre destinatia dorita.


articol scris de MCNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.