sâmbătă, 29 martie 2014

Ce pot sa fac in Bucuresti


Cand ajungi intr-un oras strain exista cateva aspect care trebuie luate in considerare si anume: transportul, cazarea, mancarea si distractia. Cei care au ocazia sa viziteze Bucurestiul trebuie sa fie bine informati in legatura cu posibilitatile pe care le au, deoarece oferta este diversa si ai de unde alege.

In ceea ce priveste transportul, poti merge cu metroul, autobuzul, troleibuzul sau tramvaiul. Cei care stau bine din punct de vedere financiar, pot calatori prin Bucuresti cu masina personala sau cu o masina inchiriata, insa nu e o idee buna daca nu cunosti orasul sau daca masina pe care o conduci nu este dotata cu GPS. Daca vrei sa ajungi la destinatie rapid si sigur, poti opta pentru un taxi. Trebuie sa vii pregatit cu numere taxi Bucuresti si sa-i lasi pe profesionisti sa te duca la destinatie, fara a hoinari ore intregi ratacit prin oras. In ceea ce priveste cazarea, oferta completa de hoteluri din Bucuresti o poti consulta de acasa, apoi sa analizezi bine toate variantele si sa faci alegerea in functie de banii de care dispui sau de zona in care vrei sa locuiesti pentru perioada in care ai nevoie.

Poti alege un hotel in care ai incluse si mesele, sau poti merge sa mananci la diverse locatii din oras, pentru a vedea cat mai mult din marele oras. In ceea ce priveste distractia, poti consulta o lista concerte inainte sa vii, poate ai noroc sa vezi artistul favorit. Este posibil ca vizita pe care o faci sa fie in mod special pentru un concert. Insa daca vii cu alte planuri, potiparticipa la alte concerte, spectacole de teatru, meci de fotbal sau alte tipuri de activitati de petrecere a timpului liber.

articol de MC 


Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.