vineri, 7 martie 2014

Curatenia de primavara cu EVO Cleaning

EVO Cleaning este firma cu care colaborez de ceva vreme atunci când vine vorba de curățenie. Cei de aici fac o treabă foarte bună iar prețurile pentru o curățenie generală sunt foarte mici. În fiecare lună apelez la ei fiindcă îmi place cum fac curat în locuință și așa scap eu de o muncă în plus.

Prefer să plătesc un profesionist decât să pierd eu o zi încercând să fac curat prin casă. Sunt multe firme de curățenie în capitală însă eu am devenit client la aceasta fiindcă știu să facă treaba bine și preturile sunt foarte mici față de alte firme de curățenie. Îți recomand și ție să încerci EVO cleaning fiindcă iți pun la dispoziție cele mai bune servicii de curățenie și poți să economisești și bani. Acum evo cleaning face treaba în locul tău și în urma lor va rămâne totul ca nou. Intra pe site-ul www.evoconcept.ro pentru a vedea mai multe detalii despre cei de la EVO Cleaning și ce pot face ei.


scris de M.C.
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.