duminică, 9 martie 2014

Inainte de a-ti face o firma

De mult timp vreau sa imi fac si eu o firma. Inca nu m-am gandit daca voi face doar un PFA sau voi alege sa fac o firma cu toate actele in regula, in principiu, un SRL. Vreau sa fac o firma de marketing online fiindca acest domeniu a inceput sa isi extinda activitatea pe foarte multe nise in mediul online. Tot mai multe firme incearca sa isi promoveze afacerile in mediul online fiindca este mult mai simplu si rapid.

Chiar as vrea sa intru si eu in aceasta afacere si sa incerc sa fac marketing pentru tot felul de colaboratori. Este foarte usor sa devii un om de succes daca vii cu o idee bine stabilita si incerci sa faci un lucru de calitate. Inca mai ma gandesc la planul pe care il voi pune in aplicare in ceea ce priveste o viitoare firma. Tu te-ai gandit sa iti faci propria ta firma?

 Eu am cautat niste informatii pe internet si am gasit un site in care sunt de toate, de la fleet management pana la detaliile cele mai marunte. Ca sa citesti si tu despre lucrurile astea, da click pe www.infrasoft.ro.articol scris de MC


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.