miercuri, 26 martie 2014

Magazinul de piese auto

Mi-am cumparat un Audi acum doi ani si o perioada a mers destul de bine. De vreo sase luni au inceput   problemele, mai ales la cutia de viteze. Am reusit sa schimb cutia de viteze pe care am achizitionat-o de   pe un site de piese de schimb auto. Aici am gasit exact modelul de care aveam nevoie la un pret foarte   bun.

Pentru modelul meu de Audi este destul de greu sa gasesc o cutie de viteze la un pret mic, insa cei   de la auto-timas au ccele mai bune preturi la toate piesele auto. De pe site-ul acesta mi-am comandat recent si alte piese auto audi pentru ca vreau neaparat sa schimb   placutele de frana care scartaie foarte rau atunci cand franez. Cred ca sunt tocite la maxim si nu vreau   sa am neplacerea sa ma trezesc ca raman fara frane. Am circulat foarte mult cu masina iar acest lucru   incepe sa se vada. Oricum, acum gasesc orice piese am nevoie la auto-timas si pot sa comand oricand tot ce am nevoie.

Pe site au la vanzare orice piesa auto Opel, chiar si pentru orice masina de la piese pentru motor, suspensii, sisteme de franare, pana la piese pentru interiorul masinii. Imi plac foarte mult aceste site-uri care le ofera clientiilor o gama   larga de produse de unde pot alege tot ce au nevoie. O sa incerc sa imi pun cat mai repede masina la punct fiindca am foarte mult de lucru la ea, iar investitia va fii de stul de mare, mai ales pentru piesele care le voi schimba la motor.


articol de MC 
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.