joi, 6 martie 2014

Yaman, ep. 4, 5




serialul Med Cezir este prezentat la Kanal D sub numele de YAMAN


Yaman episodul 4 debutează cu amintiri din copilăria lui Yaman, când din cauza traiului greu cu Hasan, mama lui, Nevin, se aruncă în mare într-o încercare de sinucidere. Apoi se revine în prezent, unde Yaman este considerat un aducător de probleme, pentru că îi trage și pe alții în buclucurile în care intră. Hasan și Nevin se ceartă în mașină, în drum spre casă, și aici ni se arată că de fapt, tatăl lui Yaman a fost ucis în fața lui Nevin, și nu e plecat nicăieri, dar băieții nu știu acest lucru.
Kenan în închisoare, vede un ziar în care scrie despre Yaman și incendiul produs.
Faruk trebuie să dea iarăși niște bani înapoi unui prieten și acesta îl presează. Yaman se pregătește să plece din nou, dar de data asta toată familia lui Selim se împotrivește iar Ender ca să-l determine să rămână, îi spune că nu poate să plece până nu repară ce s-a stricat la casa incendiată împreună cu Orkun. Când toată lumea se bucura că Yaman rămâne, apare bătrânul Asîm care le strică dimineața, pentru că el nu-l suferă pe băiat. Dar Selim pune punctul pe i si îi atrage atenția socrului său că în casa lor ei decid cine vine și cine pleacă.

Yaman, ep. 4, 5
Ender nu crede în versiunea spusă de Orkun și vrea să afle adevărul despre incendiu. Cum Yaman nu cooperează, e nevoită să recurgă la o stratagemă și spune cu voce tare că se va uita pe camerele de supraveghere să vadă ce s-a petrecut în acea noapte. Bineînțeles că Orkun devine palid, dar nu spune nimic. Deși fiecare a promis să nu mai intre în conflict cu celălalt, față de Ender și Selim, de fapt, amândoi se împung de câte ori au ocazia.

Kenan găsește o metodă și-l sună pe Selim, deși e riscant ceea ce face. Eylul este pusă de Orkun să afle amănunte despre Yaman și aceasta apelează la Mert, care îndrăgostit fiind de ea, îi povestește tot ce știe fără să se gândească de ce i se pun asemenea întrebări. Eylul "toarnă" tot ce a aflat lui Orkun, dar apoi îi povestește și Mirei. Ayșe, soția infidelă a lui Kenan, are de gând să divorțeze de el și îi scrie o scrisoare. Kenan este preocupat de o modalitate de a ieși mai repede din închisoare și începe să se prefacă nebun, provocându-și răni și insinuând că are halucinații. Kenan este transferat la un spital la un moment dat și rămâne acolo pentru investigații.
Ender merge acasă la Nevin s-o roage să nu mai vină la Yaman să-l dea peste cap, pentru că ei îi vor asigura casă și masă mai ales dacă va intra la facultate. Giray, care este mecanic auto la un service, se poartă frumos cu iubita lui Ayșe, dar începe să se gândească la cum să ajungă mai sus în înalta societate și la un moment dat o va cunoaște pe Beren Beylice, sora mai mică a Mirei, față de care va minți că e bogat, venind la ea cu mașini de lux lăsate în service pentru reparații.

Yaman, ep. 4, 5
Yaman este dus prin magazine să-și cumpere haine și încălțări. Seara, iese cu Mert, Eylul și Tugce, o altă fată din grupul lor, la un club select unde întâmplător și Asîm ia masa. Tugce începe să-l placă pe Mert, spre deosebire de Eylul care îl consideră plicticos și "maimuțoi" dar în față se poartă politicos. După puțin timp apare familia Mirei și a lui Orkun în același local. Unul dintre cei căruia Faruk îi datora bani, Umut, le strică seara pentru că vine și-i spune în față că mănâncă și bea la club pe banii lui și apoi îi cere socoteală. Iese cu bătaie, dar răul a fost făcut. Acum toată lumea din cercul lor, inclusiv familia, află că de fapt Faruk e falit și dator.
 
urmează: Yaman episoadele 6-7


Yaman episodul 5 începe cu o bătaie între Yaman și Orkun, care vine chiar la el în anexa vilei lui Selim, dar atenția tuturor e îndreptată către Faruk acum, și toți cunoscuții încep să se îndepărteze de ei, iar familia lui Orkun îi interzic acestuia s-o mai vadă pe Mira, pentru că, zic ei, acum ea s-ar căsători cu el doar pentru că are bani. Sude este disperată de situație, pt că își dă seama că din cauza lui Umut care s-a manifestat în public, acum nimeni n-o să se mai asocieze cu soțul ei și în lipsă de afaceri vor ajunge săraci. Faruk se duce la un hotel să-și adune gândurile și vorbește doar cu Selim și Ender cărora le povestește cum s-a ajuns aici de la o afacere păguboasă din care toți și-au retras în același timp banii investiți și el a devenit falit. 

Sude la rândul ei nu stă degeaba ci merge la Asîm să-l roage să-i ajute cumva pentru câteva luni, până când se vor reface cât de cât. Dar printre altele, îi spune și de banii împrumutați de Ender lui Faruk, lucru care îl îngrijorează pe bătrân. Când are ocazia, acesta o ceartă pe fiica sa și apoi pune să se afle despre toate afacerile lui Faruk și toți banii lui.

Yaman, ep. 4, 5
Kenan se împrietenește cu unul dintre infirmieri, căruia îi spune că se preface doar că e nebun, iar acesta va profita de naivitatea lui și-i va cere 1000 de lire ca să dea la comisia de medici să-l declare bolnav și astfel îl va scăpa de închisoare. De fapt, va lua banii pentru el și-l va păcăli. Mira și Yaman merg prin cartierul Tozludere cu mașina ei, care insistase să-i arate cartierul lui, casa lui. Între timp, într-o conversație, Mira îi spune că o doare foarte tare capul și că are adeseori migrene cumplite. După ce stau la masă într-un restaurant de cartier, în fața mașinii apar Hasan și Nevin, dar Yaman nu vrea să coboare.
Mai târziu Beren, sora Mirei, îl cunoaște întâmplător pe Giray, pe stradă, în timp ce ea se lovise la genunchi. El se oferă s-o ducă acasă și astfel începe o idilă care va dura timp de câteva episoade, dar se va sfârși prost. Mert cunoaște prima dezamăgire din dragoste, când asistă la o convorbire telefonică între Yaman și Eylul, care se dădea la el. Yaman o respinge brutal spunându-i că ea este fata pe care prietenul lui o iubește și oricum pe el nu-l interesează persoana ei.

Yaman, ep. 4, 5
Yaman își face mutație pe adresa familiei Serez pentru examenele pe care le are de dat în câteva zile. Începe să învețe. În acest timp Kenan o sună pe soția lui, Ayșe, și-i cere numărul lui Yaman, ca să vorbească cu el să facă rost de mia de lire pt comisia de medici. Din nefericire, banii trebuie aduși în ziua de luni, când el are examen de admitere la facultatea particulară a lui Asîm Kaya. A doua problemă este că Yaman nu are de unde să facă rost de așa mulți bani doar într-o singură zi. În timp ce Selim rămâne cu ofițerii veniți să pună sechestru pe casa lui Faruk, Yaman pleacă la examen. Acolo se concentrează mai mult asupra ceasului, decât a răspunsurilor. Înainte de ora la care trebuie să fie la spital, pleacă, deși mai avea un examen de dat. Mira reușește să plece cu mașina, ca s-o scape de sechestru, apoi îl sună pe Orkun rugându-l să fie alături de ea, dar el găsește un pretext și nu se întâlnesc. Atunci Mira pleacă în cartier la Yaman și îi caută casa, apoi stă de vorbă cu mama lui. Yaman iese de la primul examen și se grăbește să facă rost de bani. Ia motoreta lui Mert, împrumută niște bani de la colegii de muncă de la casa arsă, apoi vinde telefonul dat de Selim. Între timp Mira bea niște ceai la el acasă, plângându-se de durere de cap, apoi leșină brusc. Yaman ajunge la spital și dă banii infirmierului care și-i însușește fără să mai sufle o vorbuliță lui Kenan, căruia îi spune că fratele lui nu a mai venit. Yaman reușește să-l sune pe Mert de la telefonul cuiva și află de la acesta că Mira este la spital. Atunci, nu se mai duce la examen, ci merge s-o vadă pe ea.


Pentru alte episoade din acest serial
vă rog accesați pagina Stele tv.


Dacă-ți place serialul, evaluează-l:




4 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.