vineri, 28 martie 2014

Mersul pe bicicletă

Sportul nu trebuie niciodată ignorat. Pentru că aşa vom reuşi să ne menţinem un trup sănătos şi mai ales putem face din acest lucru o ocazie numai bune de a petrece cât mai mult timp cu cei dragi. De asemenea mersul pe bicicletă poate fi şi o metodă de relaxare şi de ce nu un timp pe care îl putem petrece meditând. Mersul pe bicicletă nu se uită niciodată, cred că pe acest lucru au mizat şi cei de la biciclop.eu când au început o afacere cu biciclete.

O afacere ce constă în repararea lor şi a ajuns la comercializarea celor mai bune produse din Olanda, Danemarca sau Polonia. Marele avantaj al acestui site sunt însăşi bicicletele, desi gasesti si altceva de cumparat, de exemplu ochelari ski, dar la fel de bebefică este şi multitudinea de informaţii de care sunt însoţite produsele, de asemenea designul acesta energizant care parcă te invită da o tură cu bicicleta. E dinamic şi te face să îţi doreşti un strop de adrenalină. Site­ul primeşte o bilă albă şi pentru informaţiile despre firma, despre cum au început şi despre locul de unde sunt aduse bicicletele. Cel mai mult imi place o bicicleta mtb, dar ma uit cu interes si la pagina cu biciclete gigant.

Mie personal mi se pare foarte interesantă povestea şi felicitări lor că au reuşit să o pună în valoare. Minusuri? Doar unul mic, site­ul este un pic cam dezordonat şi un pic cam aglomerat în partea de sus şi culoarea roşie deşi e energizanta la un moment dat începe să îţi obosească ochii şi tu nu te vei mai putea concentra pe produse. În rest toate bune şi frumoase, vreme caldă să avem ca să putem ieşi cu bicicleta.

articol de MC 

Un comentariu:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.