duminică, 2 martie 2014

Pentru frumusetea ta
In ziua de azi, femeile sunt innebunite dupa operatiile estetice si mai ales interventiile chirurgicale la sani. Majoritatea tinerelor isi doresc sa aiba un bust cat mai mare chiar daca uneori exista anumite riscuri. Ele nu se mai gandesc la aceste riscuri ci doar vor sa fie cat mai frumoase. Atunci cand te gandesti ca vrei sa apelezi la o interventie chirurgicala pentru a deveni mai frumoasa, trebuie sa iei in calcul si niste riscuri pe care trebuie sa ti le asumi.

Corpul sufera moduficari intotdeauna atunci cand omul intervine si acest lucru poate duce la imbolnavirea individului. Cu toate ca toti ne dorim sa fim perfecti si sa intoarcem privirile celor din jur, sanatatea trebuie sa fie pe primul plan. Si mie imi plac femeile foarte frumoase insa daca as fi in locul lor nu mi-as risca sanatatea pentru a efectua o interventie chirurgicala pentru marirea bustului, a buzelor sau a feselor.

Eu am gasit un site unde poti afla detalii legate de modificarile pe care vrei sa ti le faci: www.drflorinjuravle.ro  intra si vezi preturile practicate de ei. N-o sa-ti para rau!

articol scris de MC
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.