duminică, 30 martie 2014

Sejur de poveste

Ei bine trăim într­-o lume foarte ocupată, toată lumea are treabă, toată lumea trebuie să muncească şi nimeni nu are timp să se uite în jur la ceilalţi sau să se gândească măcar la o vacanţă, la un sejur de câteva zile în Thailanda ori în Turcia sau de ce nu în Japonia. De ce oare? Poate pentru că timpul nu le permite acest lucru şi pentru ei este foarte greu să plănuiască o astfel de vacanţă.

Ei bine site­ul pe care ne vom arunca astăzi privirile este Free­spirit, una dintre cele mai mari agentii de turism Bucuresti. Un site care se ocupă chiar cu acest lucru, organizează sejururi în cele mai exclusiviste locuri de pe planetă, dar nu numai. Poţi găsi foarte uşor o ofertă super avantajoasă pentru Roma sau Turcia. Un avantaj al site­ului este designul excepţional şi bineînţeles aşezarea informaţiei într­-un mod uşor şi accesibil clientului, care nu va fi nevoit să caute în zeci sau sute de locuri pentru a găsi o ofertă potrivită pentru ei.

De asemenea Motorul de căutare oferte vacanta in Thailanda este bine plasat în colţul din stânga sus, astfel tu vei putea ajunge foarte uşor la ceea ce cauţi. Poţi selecta criteriile care sunt cele mai potrivite pentru tine şi nu va mai trebui să cauţi prin alte sute de oferte sejur Republica Dominicana. Din punctul meu de vedere acest site nu pare a avea dezavantaje, mi se pare foarte ingenios şi creativ. Iar titlul o dovedeşte din plin, Free­Spirt­ parcă deja mi se adresează mie, un spirit liber, tânăr şi dornic de peripeţii şi adrenalina.

articol de MC


2 comentarii:

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.