joi, 20 martie 2014

Shopidoki­ magazinul sănătăţii tale!

Cu toţii am băut un ceai cel puţin o dată în viaţa noastră, dar câţi dintre noi ştiu care sunt regulile de bază când vine vorba de consumarea acestora? Ştiaţi că ceaiurile nu se beau niciodată pe stomacul gol? Deoarece în funcţie de cât de fierbinte sau rece este acesta îţi poate modifica temperatura stomacului şi a splinei.

Totodată ceaiul nu se bea nici înaintea mesei deoarece acesta vă va tăia pofta de mâncare şi îngreuna digestia. Cel mai bine e să îl consumaţi cu 30 de minute înainte, în cazul în care nu este prima masă din zi, sau după 30 de minute după masă. De asemenea ştiaţi că ceaiurile nu trebuie fierte foarte mult? Cu cât acestea vor fierbe mai mult ceaiul îşi va pierde din vitamine şi efectele lui nu vor mai fi aceleaşi. Şi regula de aur: Nu consumaţi decât ceaiuri proaspete. Nu consumaţi ceaiuri făcute acum câteva zile deoarece el îşi pierde proprietăţile şi de asemenea nu te va ajuta ci s­-ar putea să îţi facă rău.

Aşa că nu uitaţi să consumaţi doar ceaiuri proaspete care să nu vă afecteze sănătatea ci să vă ajute. Căci sănătatea dv. este mult mai importantă. Un site care se ocupă de comercializarea produselor naturiste, a ceaiurilor, dar nu numai este www.shopidoki.ro. Pe acest site vei găsi şi alte produse pentru tratarea rinichilor, a bolilor de inimă sau alte ceaiuri din diferite plante care te vor ajuta să te simţi mai bine şi mai relaxată.

Femeile care au copii stiu ce inseamna o nastere si cum te simti, fizic vorbind, dupa ce puiul tau a venit pe lume. Shopidoki vine in ajutor mamelor care au grija de corpul lor comercializand o centura postnatala foarte utila pana cand organismul revine la normal. Dar nu numai mamele sunt in atentia magazinului Shopidoki, ci si oricare femeie. In graba vietii cotidiene nu ai timp sa mergi zilnic la coafor si atunci coafeza ta este inlocuita cu mult succes de o gama de ondulatoare de par de unde sa alegi ce-ti place.

Pentru cei cu probleme de inima magazinul are o solutie naturista numita artroplant. Dar cate si mai cate nu gasesti pe acest site! Intra si tu si convinge-te singura.


articol de MC


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Acest site si părțile terțe folosesc cookies pentru funcționarea lui, dar nu stocăm, nu permitem vânzarea și nu analizăm link-urile lăsate în formularul de comentarii.